Men NÄSTA fredag släpps det.

Nej, Rain of Reflections släpps inte i dag heller. För andra veckan i rad har det försenats på självaste releasedagen, och på samma sätt rör det sig om en försening på bara en vecka. Så nästa fredag, den 4 oktober, gör ett nytt försök. Och den här gången ska det bli så, för spelet är färdigt, försäkrar man.

FZ kommer recensera Rain of Reflections så fort vi får tag på färdig kod. Stay tuned för omdöme, som man säger. Tills dess: läs vår tidigare rapportering.

Skicka en rättelse
d e kaoz 28/09 Sen ser ansiktsanimationerna fortfarande riktigt stela ut. Påpekade det när dom visade upp spelet första gången, och Viktor sa att dom skulle se om dom kunde göra något åt det, verkar inte som dom lyckats göra något åt det av vad jag sett nyligen iaf. 28/09 Oprofessionellt, visst, men är spelet inte färdigt så bör man inte heller släppa det. Även om man skjutit på det ett par gånger nu. För många exempel där ute där spel släpps för att patchas upp veckor/månader senare. Ny spelstudio och team, jag hoppas... 28/09 Verkar kunna vara ett intressant spel när det nu släpps. Om man bara kan komma över att det ser ut som om huvudkaraktären halkar omkring på ett glashalt nyskurat golv så ska det nog kunna erbjuda på nåt speciellt. Hoppas att det inte är ett allt för lån... 28/09 Det är nästan lite som att -> om inte ni hade skrivit om att spelet blir försenat hela tiden så hade det kommit ut i tid... 28/09 Jag får känslan av att vi kommer presenteras en buggig och stressad produkt. 28/09 Verkligen. Känns som om spelet antingen är kasst och/eller att de crunchat sig in i väggen. 27/09 Jag kan hålla med det du säger men känner mig mer förlåtande eftersom det är vad jag vet en helt ny studio som inte gjort detta så mycket förut(?) 27/09 Jag upplever det faktiskt som ganska oprofessionellt att göra så här. Det är bra att skjuta fram släppet om man behöver 2-3 veckor extra på sig att finslipa bort buggar och låta PR-maskineriet göra sitt jobb. Men att inte kunna se i förväg förrän på rel... 27/09 Fast en vecka i taget 27/09