Kickstarter-backare får redan nu prova på den efterlängtade uppföljaren.

De som bidragit med minst $100 till Shenmue 3:s Kickstarter-kampanj har börjat bli inbjudna att ladda ned och prova på testversionen av spelet till PC. Vi vanliga dödliga får dock hålla till godo med videomaterial, vilket det lyckligtvis finns gott om redan.

I demot får vi följa med huvudkaraktären Ryu under en dag i Bailu Village. Han är på jakt efter en vadhållare med ett ärr i ansiktet. Han har dock inte särskilt bråttom, eftersom han inte bara har tid att hugga ved och satsa på sköldpaddsrace, utan även köpa små skräpleksaker från automater och ägna sig åt flera andra aktiviteter. Lyckligtvis får vi till slut se lite action när Ryu måste prygla en lymmel för att få honom att snacka.

Man poängterar även att personer som bett om att få tillbaka sina pengar på grund av den ett år långa Epic-exklusiviteten också kommer bjudas in till testet och att deltagande inte kommer påverka deras förfrågan.

Shenmue 3 släpps den 19 november till PC och Playstation 4.

Skicka en rättelse
Vafan det trodde jag, jag som såg fram emot att döda Lan Di. :p 29/09 Shenmue 3 är inte sista spelet i serien så du vet. 29/09 Håller med, ser mysigt ut. Kommer nog inte vara i närheten av lika stort och episkt som Shenmue 2 men det ser helt klart ut som något jag kommer spela för att få se slutet av Shenmue-storyn. 29/09 Spelet ser bättre och bättre ut ju närmare release vi kommer. Jag ser fram emot release! 29/09 Var skeptisk fram till att jag insåg att det finns sköldpadderace!!!...... eller... 28/09 @Bojkott: Som sagt, jag har skäl helt orelaterade till hur PC-versionen hanterades. Har bara inte lust att spendera tusenlappar för att uppgradera min nuvarande dator endast för Shenmue III och då jag redan har en PS4 liggandes så kändes den versionen... 28/09 Varför inte bara begära en refund? Du har fram till den 3 oktober på dig att göra det. https://www.kickstarter.com/projects/ysnet/shenmue-3/posts/2611201 28/09 De var banbrytande för sin tid, med oerhört mycket frihet och en realistisk och levande miljö. Dock har väl varken ettan eller tvåan åldrats särskilt väl, och jag förstår varför folk som inte spelade spelen då inte känner något sug efter trean. Yu Suzuk... 28/09 Om man är odödlig för att man slängde 100 riksdaler på det här Kickstarterspelet så får jag väl tacka, buga och bocka för den komplimangen. Själv bestämde jag mig för att byta till PS4-versionen trots att jag först valde PC-versionen (dock inte p.g.a.... 28/09 Tycker jag alla shenmue spel gör. Aldrig förstått mig på hypen kring serien. 28/09