Rockstar bekräftar att man är 100% fokuserade på multiplayer.

VG247 har fått sig ett snack med Rockstar och passade då på att pressa dem lite angående planerna för nytt singleplayer-innehåll i Red Dead Redemption 2, och svaret från online-produktionsassistenten Katie Pica gör nog många besvikna:

Vi är 100% fokuserade på online just nu, för precis som jag sagt finns det bara så mycket att göra, och vi hoppas kunna ta allt som spelare älskar hos singleplayer till online-världen, och i mer utvecklad form.

Onlineproducent Tarek Hamad tillade att man älskar singleplayer-spel och att spelets massiva berättelse förhoppningsvis är bevis för det. Ambitionerna för online-delen är dock lika höga, och man planerar att lägga till ännu fler roller, funktioner och uppdrag. Den senaste uppdateringen Frontier lade till exempel till rollerna handlare, prisjägare och samlare.

Man har även planer på att lägga till fastigheter någon gång i framtiden, men man väntar eftersom man vill att spelare ska leva som fredlösa och färdas från plats till plats ett tag till.

Tack till Mortaigne för detta #nyhetstips!
Beror väl på vad du definierar ordet lura som. Lura kan betyda att man blåser någon, men kan också betyda att man lockar eller överlistar någon. De luras genom det sättet som de marknadsför mikrotransaktionerna på och hur hela spelet är uppbyggt kring... 01/10 Hur lurar de konsumenterna? 30/09 Dom skulle skitit i den otroligt jävla tråkiga MP-delen i det här spelet och gjort ett story-dlc med Sadie som var jävlat badass! 30/09 Detta visste vi ju redan men det är ändå tråkigt. Kommer inte spela detta online någonsin, så om de vill tjäna några extra kronor så får de ta och släppa riktigt DLC. 30/09 Nej, han sade de fokuserade på Online istället för SP DLC, både för GTA V och framtida titlar. 30/09 Så det du säger är alltså att fler utvecklare hos rockstar numera fokuserar på nya spel istället för dlc. Ungefär vad jag sa alltså. Som sagt, svårt att se något negativt med det. 30/09 Fast så var det ju inte, det fanns planerad story dlc för GTA V som det pratades om tidigt och GTA VI var inte ens i planerings stadiet vid den tiden. Det är 100% bekräftat att alla planer för single player dlc skrotades till fördel för Online som visad... 29/09 Med tanke på att vi diskuterar frågan i denna tråden känns det rätt uppenbart att jag diskuterar utifrån det som sägs i tråden. Jag har dessutom redan klargjort min ståndpunkt, så jag förstår inte varför du är så upprörd. Jag sa redan i första kommentar... 29/09 Asså tycker varken till eller från, sp delen är ju redan ett mästerverk. Och det kommer andra spel i framtiden. 29/09 Jaha, så nu skiftar vi fokus till tråden, eftersom min poäng inte var passande. Nej du, jag vidhåller det jag diskuterar, sen kan du basera hela gamerlägret på denna tråden på FZ, om det gör dig lycklig. 29/09
Skicka en rättelse