Planeten Talos bjuder på en sång om is och eld.

Kontraster verkar ha varit ledordet i designen av Apex Legends nya bana World's Edge, som innehåller både vulkaniska områden, märkliga isformationer och inbjudande sjöar. Som om det inte vore nog verkar banjäkeln även bjuda på ett tåg som tuffar fram genom landskapet, och vi kan bara hoppas att det faktiskt finns där på den verkliga banan. Ett rörligt moment skulle säkerligen ge upphov till roliga och dynamiska strider.

Vi vet sedan tidigare att Säsong 3 även kommer bjuda på en ny hjälte vid namn Crypto och det nya vapnet Charge Rifle, och dessa figurerar också i trailern. Vi vet ännu inte särskilt mycket om Crypto utöver att han verkar vara en jäkel på datorer, så att han kommer besitta hacker-relaterade förmågor är nog ingen högoddsare.

Säsong 3 drar igång den 1 oktober.

Jag har också den fast på bluray. En "måste ha"-film i alla seriösa filmälskares bibliotek ;) 01/10 Jag har filmen "Battle Royale" från 2000, på dvd. Det finns en tvåa också, "Battle Royale II - Requiem", 2003. 29/09 Nä. Jag menar filmen. Playerunknown fick inspiration från filmen. Inte boken. Då hade jag skrivit boken ;) 29/09 Du menar boken? Som i sin tur är baserad på sin tids populära datorspel? ;) Det är egentligen bara namnet som kommer från boken, konceptet har funnits i moddar åtminstone sedan Quake på 90-talet. 29/09 Riktigt hypad, detta ser ut precis som vad spelet behöver. Intressant ny karaktär, lite omrörande i hop-upsen och vapenbalansen... och en ny karta. Mums! 29/09 Ett BR spel nuförtiden har egentligen bara en sak som definierar det, en minskande zon och siste man vinner. Vad som är riktigt BR eller inte i dina ögon gör inget, ett spel kan vara ett BR utan att vara hyperrealistiskt. Respawns i Apex Legends finns... 29/09 De har tydligen satt alla fuskare i samma matchmaking, vilket gör att de får ett helvete till ett spel. Utöver det så bannar de ju såklart också. 29/09 Det är ett BR spel vare sig du vill eller inte :). Ett fantastiskt sådant också. 29/09 Njae... dödar hela grejen med BR för mig personligen. Är man död så är man död. Har man fler chanser så är det inte BR imo. Men man tycker såklart alla olika :) Lite som att köra en hardcore karaktär i d3 eller liknande och så dör man men så kommer någo... 29/09 "Som om det inte vore nog verkar banjäkeln även bjuda på ett tåg som tuffar fram genom landskapet, och vi kan bara hoppas att det faktiskt finns där på den verkliga banan" - svar ja, länkades i nyheter. ^^ https://www.youtube.com/watch?v=C3q_SibAOc4 Sjä... 29/09
Skicka en rättelse