Bethesda vill hitta buggarna tidigare.

Fallout 76 är på väg att få få publika testservrar, berättar Betehesda i sin utvecklarblogg. Testservrarna ger utvecklarna möjlighet att testa nya funktioner på en större publik utan att riskera att utsätta de vanliga spelservrarna för eventuella buggar. SAmtidigt får man hjälp av frivilliga att testa hur koden funkar.

Planen är att sjösätta testservrar under 2020, men man ger inte närmare besked än så. Det verkar återstå en del arbete innan det är dags:

PTS – A Public Test Server (PTS) is currently in the works with the hope to get it up and running in 2020. Once we’ve figured out all (or most of) the kinks, we will be able to provide more details on our PTS and how you can participate.

I samma inlägg får vi veta att perk loadouts också ska komma under 2020, "tidigt", men också här återstår en hel del arbete. Andra nyheter på gång är säkrare konton tack vare MFA (multi-factor authentication, eller inloggning i flera steg), legendary players (ska komma första kvartalet 2020) och lite smärre justeringar.

Fallout 76 fyller ett år den 14 november. Det har väl inte riktigt infriat förväntningara på ett Fallout-spel, om man säger så. Återstår att se om det gör en uppryckning à la No Man's Sky och Sea of Thieves eller om de inte strålande betygen åsamkat permanenta skador.

"...de inte strålande betygen..." - I see what you did there. 30/09 Ofta det krävs 4 Pers för att ta ner en scorch beasts då... Majoriteten solar dom. 30/09 Oj, det har jag missat, då är det ju verkligen ingen imponerande siffra. 30/09 Om bara Bethesda kunde vara lite ärligare mot fansen i framtiden istället för att köra med marknadsföringssnack och missvisande räkning för att hotta upp nummer eller fejkat intresse. Fixa det som är fel, skitbra, men var helt ärliga och mindre skitsnac... 30/09 I och med att du verkar ändra dig när du blir ifrågasatt så antog jag att du höll med om att det inte stämde. Du har fortfarande inte gett något exempel på vad det är man måste köpa. Jag har inte sett någonting som är nödvändigt att köpa. Laga vapen är... 30/09 Jag förstår verkligen inte grejen när folk påstår att Fallout 76 är P2W. Det är fullkomligt felaktigt. Jag håller med om att Bethesda har varit jävligt urusla på att marknadsföra sitt spel och de har brutit ett par av sina löften, jag tänker inte försva... 30/09 Vad är det jag inte skulle hålla med om? Att det inte är tvång? Det blir ju det om spelupplevelsen helt plötsligt blir skräp om man inte betalar extra, och du redan har lagt 500+ kr på spelet. Visst, du kan ju spela vidare... men det är ju rena maffiafa... 30/09 Kommer kanske efter test servrarna, kostar för mycket att uppdatera spel på steam. 30/09 Skulle inte FallOut 76 komma till Steam? Sa de inte det för länge sedan? 30/09 Okej? Jag har också jättemånga timmar i spelet, och det är slutsatsen jag gjorde som fick mig att sluta spela (förutom alla buggar då såklart) Okej, så du håller med om att det du skrev inte stämmer då? Vad är det för system som bara är till för att irr... 30/09
Skicka en rättelse