Förbättrade texturer, ljus, spelarmodeller, och mer!

Så fort Goldeneye 64 nämns får nostalgiker något blött i ögonen och de suckar gärna drömmande. Men sällan går de så långt som at själva återskapa spelets kampanj i Unreal 4-motorn.

Goldeneye 25 tas fram för att fira spelets 25-årsdag som infaller i augusti 2022, och nu har teamet lagt upp en trailer som visar upp Silo-uppdraget. Yannick Zenhäusern skriver att mycket har hänt sedan de sist visade upp rörliga bilder. Bland annat är ljus, spelarmodeller och texturer uppdaterade. Soundtracket komer tyvärr inte att innehålla direkta covers på originalet utan utvecklaren siktar istället på spår som ”påminner mer om filmmusiken, för att skapa en mer uppslukande upplevelse.”

För PC-spelare finns redan Goldeneye Source, men det här ser ändå ut att bli ett välbehövligt tillskott.

Skicka en rättelse
Får hålla hoppet vid liv då :) Hade varit en långt mer intressant shooter än Gears of War, Halo och allt vad de nu heter. 30/09 Rare gjorde även en remaster på golden eye till xbox 360, tror det var helt färdigt typ, men MS och nintendo kunde inte komma överens så vi fick bara PD-remaken. Perfect dark tror jag ägs av MS så borde nog inte vara några problem. https://www.youtube.c... 30/09 Jäklar vilken tråkig bandesign det var. Minns inte detta alls men då var det snart 20 år sedan jag spelade Golden Eye samt att man inte var lika kritisk då :P 30/09 Remaster:n har jag nog missat (eller bara glömt). Hade gärna spelat på PC, vilket kanske inte är helt omöjligt nu när M$ börjat porta det mesta till både konsol och PC, men det kommer antagligen aldrig hända. Kanske ligger i något licens-limbo med Ninte... 30/09 Kom dels en reboot på 360 som fick ganska dåliga betyg men det finns också en remaster som ser ganska bra ut. https://youtu.be/1bt6Tldvnjs 30/09 Hade hellre sett en remake på Perfect Dark, så mycket bättre spel än Golden Eye. Versionen som kom till Xbox360 var väl helt värdelös tyvärr :( 30/09 Såg bättre ut än jag förväntade mig! Inte en total makeover som många remakes är. Vill man ha originalmusiken är det säkert lätt att byta ut, samma gäller vapenljud osv. Blir nog väldigt bra om inte rättighetsinnehavarna börjar bråka så att projektet... 30/09 Fast det var helt nydesignade banor och fel Bond-skådis. Fick inte nostalgikänslan att infinna sig direkt.. 30/09 Hette inte uppdraget Silo? :P 30/09 Golden eye har väg redan en remake till Wii, PS3 och Xbox 360? 30/09