Flytta spelet från Battle.net i dag – i morgon är det försent.

I dag sker stora förändringar för Destiny 2. Bungies onlineshooter lämnar Battle.net och flyttar till Steam. För nya spelare lanseras free to play-versionen Destiny 2: New Light, och samtidigt lanseras den nya expansionen Shadowkeep – båda på Steam.

Viktigt: du måste flytta Destiny 2 från Battle.net till Steam senast i dag, den 1 oktober – sen är det inte längre tillgängligt. Att flytta kontot är enkelt och allt material (utom användarnamnet) hänger med – instruktioner här.

Shadowkeep är den fjärde Destiny 2-expansionen, och innehåller en mängd nytt material, bland annat möjlighet att spela på månen (som i första Destiny). Grundversionen kostar 35 euro på Steam.

Nya spelare som ger sig i kast med New Light får kostnadsfri tillgång till grundspelet Destiny 2 och de två första expansionerna, plus alla geografiska miljöer (även de som lanseras i expansioner).

Kort bakgrund: bytet till Steam beror på att Bungie och Activision Blizzard gick skilda vägar i början av året. Då passar det sig inte längre att pc-versionen körs på Blizzard-nätverket Battle.net, och istället blev det Steam. Förladdning är möjlig därifrån när detta skrivs.

Svarade bara att jag inte fått något mail om det :/ Har flyttat mitt konto nu så problemet är löst... Självklart ber jag inte om att bli uppringd, problemet i grunden var nog FZ artikeln som påstod att det inte gick att göra efteråt då jag uppenbarligen... 03/10 Satt till kl 4 oxh spelade igår. Sjukt kul att vara tillbaka i Destiny 2 igen:) 02/10 Jag testade att logga in vid den tiden du skrev inlägget och lyckades inte. Väntade kanske 20 min i kö, sen spelade jag något annat och testade ytterligare två gånger utan att lyckas. Under det tidsspannet så kom det en del uppdateringar på Twitter som... 02/10 Jag kom in direkt vid 19 och har spelat utan problem i 3 timmar men nu blev det någon sorts DC och jag står i kö.... Får ta och kolla bungees twitter eller nåt om vad som pågår... Edit: Kollade precis och ser inga updates överhuvudtaget... Tråkigt! 01/10 Nog kan man säga det är lite små problem med full server och lite udda mission resets gav till slut upp. väntar tills det är lite mer stabilt. 01/10 Tror det finns, men är inget som jag har koll på tyvärr. 01/10 @uberpwnage2.0: Var visst redan förladdat men fick ett felmeddelande att det inte gick att förladda :) Finns det någon FZ-Klan i Destiny 2? Minns inte att jag sett något om det... Edit: Otippat! ;D https://i.imgur.com/X6TY2su.jpg 01/10 Jo det går visst. Du för laddar bara Destiny 2, och all Shadowkeep-content följer med i den förladdningen. Även de som lirar New Light kommer kunna springa runt på månen, därav allt kommer i en fet nedladdning. Och ja, alla boostas upp till 750 så det... 01/10 Jag kunde förladda det igår. :O 01/10 Tyvärr finns inte möjligheten att bli uppringd personligen varje gång de gör något nytt med sitt spel. Man får helt enkelt hålla koll på nyheter kring spel man är intresserad av och är man inte tillräckligt intresserad av spelet så kanske man inte ska... 01/10
Skicka en rättelse