Titlar som Uncharted 4, God of War och GTA V läggs dessutom till i biblioteket.

I början på våren släppte Sony sin Game Pass-motsvarighet Playstation Now i Sverige. Då kostade den molnbaserade tjänsten 15 euro per månad, men nu sänks priset – enligt Sony själva för att bättre konkurrera med motståndarna.

I samma veva meddelar man att stortitlar som Uncharted 4: A Thief's End, God of War och evighetsmaskinen Grand Theft Auto V läggs till i Now-bilblioteket. Dessa försvinner dock den 2 januari nästa år, så vill man begå piratäventyr eller barnuppfostran har man hösten och vintern på sig.

Vill du veta mer om Playstation Now kan du kika på vår stream från releaseveckan, då Calle tog en svängom med tjänsten:

Tack till Margy för detta #nyhetstips!
Nej, det visar hur länge du har en valid licens för att köra just den appen/spelet. Jag har själv erfarenhet om att så är fallet: när jag skulle flytta för ett antal år sedan och under några veckor inte hade tillgång till internet samtidigt som mitt PSN... 03/10 Fast varför skulle du vilja spela God of War streamat i 720p om du kan spela det lokalt i 1080p på PS4? -- Är för övrigt nöjd med tjänsten. Tog platinum i första Sly Cooper och det var näst intill smärtfritt. :) 03/10 Fast det datumet visar ju bara när ditt abonnemang tar slut. Om du förlänger PS+ så kommer spelen finnas kvar efter det datumet. 02/10 När jag testade den här tjänsten vad den sjukt laggig, rena spelförstöraren. Alla PS4-spel där som jag vill spela äger jag redan, så enda anledningen till att införskaffa tjänsten är ju så man en gång för alla kan packa ner sin PS3:a och spela dessa spe... 02/10 Hur är det om man laddar ner dessa nämnda titlar då? Blir dom otillgängliga då efter 1 januari ändå? Edit: Nog för att alla med en PS4:a säkert ändå äger både UC4 och GOW. 02/10 va? Dom får ju inte en spänn till, utan mindre spänn varje månad :D 02/10 Tror inte Sony betar något för Uncharted eller God Of War men GTAV kan inte vara det billigaste 02/10 ha, jag har ett bättre förslag. att dom inte får en spänn till då man redan betalar mkt nog. 02/10 Det är verkligen inte för spel än när du lirade betan. De lägger till typ 5 - 6 spel (ibland mer) varje månad. En tjänst som funkar riktigt bra nu måste jag säga. Lite konstigt dock att dessa spel är så tidsbegränsade. Det kostar ju säkert multum att... 01/10 Så lägre pris, för eventuellt färre spel? Vilket kap! Haha Men skämt åsido, kanske har jag fel, och det fanns ju en del sköna spel minns jag från när jag lirade betan bortsett från dessa. 01/10
Skicka en rättelse