Se en välbekant T-800 skallas, skjuta med hagelbrakare och krossa pungkulor (?).

Mortal Kombat-serien har fått sin beskärda del av kändisinhopp och snart är det dags för Arnold Schwarzeneggers T-800 (ja, vi googlade stavningen) att mörbulta gamla bekanta. I trailern ser vi honom sparka, skalla och peppra bland annat Jax och Scorpion och när den sistnämnda försöker elda terminatorn smälter bara skinnet av och det ikoniska metalskelettet blir synligt.

Självklart har Arnold en egen brutal fatality men det som ändå såg brutalast ut var när han stampade på fiendens familjejuveler. Det enda smollket i bägaren är att du behöver betala cirka 400 kr extra för att få Terminator och fem andra extra hjältar till grundspelet.

Skicka en rättelse
Den nivån på övervåld...hade nog älskat det i tonåren, men nu blir det mer komiskt i försöken att "gegga till det". Antar att det blev svårt att trumfa sig själva några spel in i serien. Det jag däremot gillar skarpt är "Arnolds" rörelseschema som i sit... 02/10 Rocky Balboa nästa!!! 02/10 Alla pengar gick väl till Ronda Rousey lol. 02/10 T1000 hade varit fett som fan dock. "Say that's a nice bike." 02/10 De gick ut med målet att hitta den sämsta röstskådisen till Arnold antar jag? Värsta jävla rösten jag hört! Kunde väl betalat lite mera för att få en ordentlig röst? 02/10 Okej. Inget som intresserar mig. Själv gillade jag dock det med tidsperioder och det andra tjafset som var. Så det kan ju göra en hel del också att jag inte gillar nyare Terminator filmer. 02/10 Damn vad nice. Kanske dags att återvända och krossa pung på noobs :) 02/10 Jag hade hellre eller i alla fall kunnat få möjligheten att köra T1-2 versionen, brillorna hade varit nice. Lite förvirrande version av T-800 här med en modern Arnold, men med blandade teman. Det gömda hagelgeväret från T2, automatvapnet från polisstati... 02/10 Coolt, men när Arnold inte gör rösten så är det ju inte lika intressant tyvärr. 02/10 Nya rullen är en direkt uppföljare till T2 med (delvis) samma cast (Edward Furlong, Arnie, Linda Hamilton). De har tydligen gått in rätt hårt för att skala bort all onödig skit som gjorde samtliga Terminator-filmer efter T2 till skräp och endast fokuser... 02/10