Frankrikes hårdare tag kring loot-lådor tvingar Valve till nya metoder.

Diskussionerna kring lootlådor, som tog ordentlig fart för två år sedan, har nu börjat ge effekt och spelföretagen har blivit tvingade att designa om eller helt ta bort mekaniken i vissa spel. Nu meddelar Valve att de förändrat hur Counter-Strike: Global Offensives lootlådor fungerar i Frankrike, där spelare numera kan röntga och därmed förgranska lådornas innehåll. Det är heller inte längre möjligt att köpa lootlådor via Steam Community Market, däremot går det fortfarande fint att sälja dem.

Därmed kan spelare ta ett beslut om de vill investera i nycklar, vilka har varit hela grunden till ekonomin i Counter-Strike: Global Offensive. Den enda haken är att du bara kan använda röntgen igen om du väljer att ta saken som låg i lådan.

Du vet inte vad någon låda på hela marknaden innehåller. Du vet exakt vad den lådan du har skannat innehåller, gillar du det inte så behöver du inte köpa föremålet. Sälj resterande lådor och eventuellt köp det du vill ha från marknaden. Hasardaspekten... 03/10 Hasardaspekten försvinner inte Eftersom man inte vet vad nästa låda innehåller förensa har öppnat första. Samma jävla skit 03/10 Absolut inte. För att kommentera på artikeln så kan jag nämna att jag själv säkert hade varit en sån där dumjävel som hållit handen för ögonen när jag öppnat lådan för att få ha kvar överraskningen :p Köper aldrig lådor men öppnar de flesta jag får. Bli... 02/10 På Svenska Spel så står oddsen om man letar lite, det är helt korrekt. Det som lockar folk att spela är om turen slår till så är det ekonomisk frihet resten av livet som gäller. I det läget så tror jag många skiter i oddsen. Skulle man få oddsen framför... 02/10 Då var jag inte helt ute och cyklade =) 02/10 Japp. Här är t.ex. en länk till alla knivar som är ute till försäljning: knivar på Steam (https://steamcommunity.com/market/search?q=&category_730_ItemSet%5B%5D=any&category_730_ProPlayer%5B%5D=any&category_730_StickerCapsule%5B%5D=any&category_730_Tour... 02/10 @Shadee: Varför skulle folk inte öppna lådor bara för att de ser den låga chansen? Hade det stämt hade väl bolag som svenska spel (som alltid visar upp vilken chans du har) inte dragit in tusentals miljarder i vinst årligen. 02/10 Hoppas detta cancersvulst försvinner ur spelvärlden. Förstår inte alla som försvarar detta och ser det som kul/cool grej. Framförallt CS folket 02/10 Rocket League har haft detta system länge, och nu ska de ta bort lootlådor helt i december, Valve får hänga med i svängarna, och (tillsammans med andra med lootlådor) kan dra åt *tillsätt valfritt argt ord* tills de tar bort dem helt. 02/10 Har man kunnat köpa skins direkt för pengar? Då har jag missförstått något. 02/10
Skicka en rättelse