Du behöver bara slå på inloggningsbekräftelse under oktober.

Har du sneglat på EA:s prenumerationstjänst Origin Access (ej att förväxlas med konsolvarianten EA Access) utan att ha slagit till? Då kan få en månad helt gratis bara genom att slå på inloggningsbekräftelse hos EA under oktober månad, som tydligen är "Cybersäkerhetsmånaden".

Det handlar kort och gott om att man får ett e-postmeddelanden, SMS, etc. med en kod när man loggar in på en okänd enhet, för att på så sätt bekräfta att inget fuffens är i görningen. Prenumererar man redan på Origin Access Basic eller Origin Access Premium så får man också en gratismånad.

Origin Access har ett digert utbud av spel, såsom The Sims 4, Sea of Solitude, Battlefield V, Anthem och svenska Unravel, för att nämna ett fåtal. Erbjudandet kommer vara tillgängligt fram till 31 oktober, och gratismånaden kommer börja som tidigast den 1 november. Notera även att erbjudandet gäller Basic-modellen av tjänsten, som inte kommer med riktigt lika mycket som Premium-varianten.

Skicka en rättelse
Efter 2 månaders tålamod, tog jag mig till EA supporten för man ville veta vad som hände med min Origin Access Basic, så fick jag till svar: "I would like to inform you that the players have received the the free origin access, I am afraid that we do... 07/01 Sant jag har bestämt mig utan att testa det. Primära anledningen är "Accept It or don't buy the game" citatet. Jag accepterar inte deras historierevisionistiska feministiska agenda samt Angry Joe's recension var allt utom smickrande. De kan gärna hålla... 06/10 Av vilken anledning? Eller har du bara åkt med i strömmen utan anledning? Du verkar ju ha bestämt dig innan du ens testat det. 05/10 Toppen! Jag har velat testa Origin länge. Då kan kidsen spela Fifa och jag kan testa Frostpunk. 04/10 De kommer finnas kvar på din hårddisk och framstegen är sparade i molnet hos EA, men du kan givetvis inte starta spelet efter att medlemsskapet löpt ut. Väljer du att förnya vid ett senare tillfälle fortsätter du där du var, förutsatt att du inte själv... 04/10 Tidsbegränsade tjänster känns stressande, under en månad så kanske man har tid att spela 2-3 spel. Men man kanske kan ta detta tillfälle att spela äldre, korta titlar som jag har missat, fast hur fungerar det efter att perioden är slut? Finns spelen kva... 04/10 Antingen äger jag spelen jag är intresserad av redan, eller så är de på bojkottlistan eller ointressanta. Inte ens gratis speltjänst kan få mig att spela BFV. 04/10 Inget nytt eller gammalt som lockar direkt. 04/10 Samtidigt läcker EA användaruppgifter för FIFA 20 proffs ^^ 04/10 Smutt! 03/10