Nu händer det - Red Dead Redemption 2 släpps till pc i år!

Det händer!

Rockstar Games släpper Red Dead Redemption 2 till pc. Och de gör det snart.

Den 5 november börjar man sälja förra årets bästa spel i den egna affären Rockstar Games Launcher. Därefter blir det en lanseringstitel till Google Stadia – någon gång i november. Och i december (oklart vilken dag) släpps det på Steam.

Det ska också kunna förbokas från Epic Games Store, Green Man Gaming, Humble Store, Gamestop och "fler digitala försäljare" den 23 oktober. Men – det sägs inget om när spelet släpps där.

För att summera:

  • Släpps i Rockstar Games Launcher den 5 november

  • Släpps på Steam i december

  • Släpps någon gång i andra digitala butiker; oklart när, men förbokningsbart från den 23 oktober

Red Dead Redemption 2 for PC will also be available to pre-order at the Epic Games store, Greenman Gaming, the Humble Store, GameStop and additional digital retailers starting October 23rd with a pre-order bonus of 25 Gold Bars for Red Dead Online. Red Dead Redemption 2 for PC will also be available to purchase on Steam this December.

Pc-versionen får – förstås – grafiska förbättringar jämfört med konsolversionerna, men också nya uppdrag.

The first game in the Red Dead Redemption series to be featured on the PC platform, Red Dead Redemption 2 for PC features a range of graphical and technical enhancements for increased immersion along with new Bounty Hunting Missions, Gang Hideouts, Weapons and more.

De senaste månadernas ihärdiga rykten och spekulationer (här, här, här, här) visar sig alltså ha grund i verkligheten, men de stora överraskningarna är att spelet släpps så snart, att Stadia får vara med och att det säljs tidsexklusivt i Rockstar-butiken.

Att releasen ligger så nära får oss också att glömma hur det gick senast: GTA V till pc försenades ju upprepade gånger. Fingers crossed!

klart du aldrig sett en fuskare, du spelar på konsoll. GTA V på PC är en cheatfest, RDR2 på PC kommer bli exakt samma sak. 07/10 Moddar är konstigt nog en stor del i det hela, PC communityn är galna i moddar. Själv är jag en PC Master racer men bryr mig inte alls om moddar. Att spela med högre FPS är också lockande, men inte bara just därför, PC handlar mycket om att varje enskil... 07/10 Är man vad vid 60 eller mer så är det en horribel upplevelse att köra i 30 07/10 @peggleball: Sen kan man även lämna tillbaka sitt spel ifall man är missnöjd. 07/10 Finns många som helt enkelt inte kan hålla sig och vill spela NU! då ett spel kommer. Det är dessa som också köper en release på flera plattformar då de vill njuta av sitt spel senare med andra kriterier. Moddar som du nämner är ju en annan aspekt. Kan... 07/10 Kan någon förklara hypen när spel släpps till och? Jag har själv inget intresse att fps måste ligga på 60 och grejer. Spelen är ju snygga ändå? Är det moddar och sånt som är hypen? Visst. De som inte har konsol men en maxad burk, där kan jag förstå att... 07/10 Jag spelade spelet och framför allt Online-läget mycket men då på PS3. En stor fördel var ju att man slapp allt det där, Sharkcard tror jag aldrig ens jag spanade in, vet inte ens om de fanns då. Jag lyckades dock behålla ungefär samma när jag migrerade... 07/10 Personligen slutade jag spela på PS4 Pro pga att det var så suddigt och att checkerboard var så uselt implementerat, något som aldrig fixades. Jag gillade spelet överlag och ser fram emot att lira det under vintern på PC i äkta 4K (så som det såg ut på... 07/10 https://sayingimages.com/wp-content/uploads/Drool-is-just-Drooling-Meme.jpg 07/10 Jo, jag testade Defensive mode också och hoppades att det skulle hjälpa men jag blev skjuten ändå. :D Jag red mot saloonen i Tumbleweed och såg att det stod någon cowboy utanför saloonen. Jag vinkade vänligt men plötsligt sköt cowboyen både min häst och... 06/10
Skicka en rättelse