Om du är redo att kasta pengar på skärmen finns det ett par alternativ.

Att förboka spel är alltid en het potatis i spelvärlden - utgivare mäter intresset kring ett spel genom hur många som drar på spenderbyxorna tidigt och brukar därför strössla med extra prylar. Så även med Red Dead Redemption 2 till pc och Rockstar vill verkligen att du ska köpa det på deras egen launcher, vilket såklart kapar ett mellanhand när pengarna ska räknas.

Redan den 9 oktober kommer du att kunna förboka Red Dead Redemption 2 till pc via Rockstar Launcher och kommer då att få välja två klassiska spel på köpet.

 • Grand Theft Auto III

 • Grand Theft Auto: Vice City

 • Grand Theft Auto: San Andreas

 • Bully: Scholarship Edition

 • L.A. Noire: The Complete Edition

 • Max Payne 3: The Complete Edition

Förköp på Rockstar Launcher ger dig också Premium Edition "gratis", med rea på 200 kronor på Special Edition och Ultimate Edition. Du får också följande ingame-prylar.

 • Outlaw Survival Kit for Story Mode

 • War Horse for Story Mode

 • Treasure Map for Story Mode

 • Cash Bonus for Story Mode

 • 50 Gold Bars for Red Dead Online

Om du hellre vill förköpa det på Epic Game Store, Greenman Gaming, The Humble Store eller någon fysisk butik får du vackert vänta till 23 oktober . Steam får vänta till ett ospecifierat datum i december.

Skicka en rättelse
Jag ser helst att dom gör som mindre bolag med mindre resurser än Rockstar gör: Släpper sina spel samtidigt på PC/konsol utan att spelen blir lidande på endera plattform. :) 07/10 Det är så jag tänker också. Alla som köper spelet till konsol först bara för att spela med en gång och sedan köper en gång till är ju anledningen till att utvecklarna gör såhär. Både jag, SID 6.7 och andra skulle nog hellre vilja se att folk skippar kon... 07/10 Du ser hellre en dålig portning än att de lägger tid på att få spelet att utnyttja den extra kraften i PC:n? ;) 07/10 Jo att folk köper det två gånger drabbar ju främst dom själva, men behandlingen av PC som en andra klassens plattform med 6-12 månaders fördröjning stör mig så tji kosing får dom av mig. Sedan känner jag att Rockstars spel har gått ned sig i allmänhet... 07/10 Jag har faktiskt bara tre av spelen (GTA III, Vice City och LA Noire). Jag har inte planerat att boka RDR2, men börjar bli frestad när de gör så här. 07/10 Tja snabbt fråga om online mood är det coop med och missions göra tillsammans. Ect nån som kan ge mig en feedback på det hela har aldrig spelat detta förut tack, 07/10 Jag verkar vara den ende här som vill vara säker på att PC versionen flyter på fint utan problem innan jag köper, något som tyvärr är långt ifrån självklart (generellt sett). Nu fungerade väl iofs GTAV rätt så smärtfritt om jag inte minns fel. Ska bli... 07/10 Det är ju inte som att dom tvingar någon att köpa spelen två ggr, dessutom så tycker jag nästan man visste att spelet skulle komma till PC för länge sedan. Varför dom som redan har det på PS4 MÅSTE köpa spelet igen förstår jag inte, det är ju samma spel... 07/10 Jag förstår hur du menar men är benägen att hålla med @kop Rockstar lär ej göra ett storspel som GTA eller RDR och inte släppa på Pc även om det tar 6-12 månader så då får man snällt vänta om man inte vill köpa det två gånger, tyvärr 07/10 Om folk vill lura sig själva och köpa ett spel två gånger så är det upp till dem. Verkar korkat. :'D 07/10