Ledtrådarna om nästa Batman-spel har blivit allt fler och allt mer uppenbara, och tyder på att spelet kommer kretsa kring den mystiska gruppen Court of Owls. Men många lär bli besvikna av att höra att Kevin Conroy inte kommer göra comeback som Batmans röst. I en intervju med Joe.ie säger han kort och gott att han inte kommer gestalta Gothams beskyddare och att han inte vet varför.

Vidare säger han att han inte är en gamer själv och därför inte har spelat de tidigare spelen, men att han suttit med när personer från Rocksteady har spelat.

Och jösses, det är spektakulärt. Jag kan förstå varför folk är så beroende av dem. Känslan av att flyga genom Arkham som Batman är helt fantastisk.

Rocksteady Studios gjorde Arkham Asylum, Arkham City och Arkham Knight, men för Arkham Origins var det WB Montreal som stod bakom spakarna, vilket resulterade i ett spel som fick avsevärt sämre mottagande. Förhoppningsvis drog de lärdom av upplevelsen, för det är just WB Montreal som står bakom det kommande spelet.