Tomb Raider-utvecklaren Crystal Dynamics jobbar för fullt på kommande Marvel's Avengers, och även om mottagandet var svalt efter E3-trailern (som inte innehöll något gameplay), verkar många ha fått lite högre förhoppningar efter den 18 minuter långa gameplay-trailer som släpptes i augusti. Nyligen fick Comicbook.com sig ett snack med senior brand director Rich Briggs, och frågade då hur många timmar vi kan vänta oss från äventyret.

Jag tror det kommer bero på hur djupt man vill dyka ned i det. Så om du tänker på tidigare Crystal-spel så vet du att om man vill spela genom huvudstoryn så kommer det ligga i det spannet, 10 till 12 timmar. Men om du vill se allt som finns att se och göra alla sidouppdrag och allt annat, då handlar det generellt om 30+ timmar i Tomb Raider-spelen.

Så vi sätter inte exakta siffror på det än, men du kan vänta dig något jämförbart med vad vi gjort tidigare i detta hänseende.

Realistiskt sett kan vi då nog vänta oss runt 10 timmar för huvudstoryn och kanske 20+ om man vill slutföra det mesta som finns att slutföra, med tanke på att utvecklare tenderar att vara lite väl optimistiska med sina uppskattningar av speltid. Marvel's Avengers släpps 15 maj till PS4, Xbox One och PC.

För ett tag sedan avslöjade man även att den sjätte spelbara karaktären i spelet är Kamala Khan, även känd som Ms. Marvel.