Kritikerna är inte nöjda med Ubisofts senaste.

Den taktiska militärskjutaren Tom Clancy's Ghost Recon Breakpoint släpptes i fredags, och nu har den första vågen av recensioner hittat ut på nätet. I skrivande stund har spelet ett genomsnittsbetyg på 57/100 hos Opencritic, baserat på 38 omdömen. Detta går närmast att jämföra med 72 för Ghost Recon Wildlands och 83 för The Division 2.

Flertalet recensenter beskriver spelet som ett mischmasch av idéer från andra Ubisoft-titlar som misslyckas med att skapa en engagerande slutprodukt. Andra återkommande irritationsmoment är att den öppna spelvärlden stjälper mer än vad den hjälper, samt att spelet hade behövt mer finputsning innan relase.

FZ-recensionen av Breakpoint dyker upp inom en snart framtid, då vår recensent Johan Olander har krigat färdigt på den fiktiva ön Aurora. Håll ögonen på sajten för hans intryck!

"har jag" 09/10 https://www.youtube.com/watch?v=97rzGX8vVCM 09/10 4-5 timmar in i spelet enbart med tre andra polare ger känslan av att utforska = roligt ihop. Vilket vi haft, även om det tog lite tid att förstå hur vi delar missions osv, men de är ju inte ett måste heller. Att det är lätt vet jag inte, tycker vi dör... 08/10 Njöt av intro delen utav spelet.. survival mode deluxe.. sen föll det pladask. Man vill ju att det skall vara bra med det fantastiska scenerierna som också är en av Borderlands styrka ..men innehållet var bara tunt och opolerat. Kände att jag bara gick... 08/10 Jag hoppades det skulle vara mer Survival som i trailern, där man känner sig utlämnad med ingen / dålig gear. Men nu känner man sig som en one-man army direkt när man börjar spela. 08/10 Även om det kommer i framtiden så saknar jag AI Teammates just nu. Kommer nog lägga spelet på hyllan tills detta är implementerat. 08/10 Håller med, stereotyp och ytlig story och platta karaktärer i Wildlands men jag älskade gameplayet och jag är en sucker för allt ”Navy Seal, SAS, Splinter Cell” etc. Dock verkar det som de förstört känslan i Breakpoint, det ser klumpigt, tråkigt och ful... 08/10 Tyckte att wildlands var riktigt kul men det blev enformigt tillslut och det var mest därför jag slutade spela. Har de då inte gjort en tightare story eller nåt annat för att lyfta breakpoint ja då förstår jag att det tas emot på detta viset. Får se om... 08/10 Det verkar som om många är ute efter känslan av ett bra coop där man koordinerar attacker osv. Ja det är skön känsla när man får till ”jag tar han till vänster, tre två ett PJUTT PJUTT” båda döda samtidigt :) För dom som orkar med lite mer realism så... 08/10 Spelade Wildlands men hoppar nog över Breakpoint Jag. Det var roligt att du nämnde GRAW spelen, som jag diggade som fan med! Ubisofts Ghost recon är ju like Ghost Recon som Genital Jousting är Ghost Recon typ. 08/10
Skicka en rättelse