Ny dungeon till Classic, nya raser till Azeroth.

Blizzard har tagit bladet från munnen rörande nytt innehåll till både World of Warcraft Classic och ordinarie WoW, eller WoW: Battle for Azeroth. Game director Ion Hazzikostas berättar i videon ovan om framtidsplanerna för de båda spelen.

Han förkunnar att Classic den 15 oktober får tillskott av Dire Maul dungeon. Sen väntar ett honor-system och world bosses "runt hörnet", exakt när dessa släpps får vi veta när tiden är mogen.

För World of Warcraft: Battle for Azeroth-spelare väntar en storväxt patch, där de stora nyheterna är två nya allied races, nämligen vulpera och mechagnomes.

Så vad väljer du – Classic eller vanliga WoW? Eller kanske båda?

Tack till Nilos för detta #nyhetstips!
Skicka en rättelse
Nostalgin tog slut häromhelgen och classic är inte intressant längre. Lika dåligt optimerat/designat som vanilla och lika omotiverat långsamt och omständigt att levla. (Vilket förvisso folk verkar gilla såklart men det är inget jag har tid/lust med...)... 10/10 Det "nya" är ju inte nytt, utan sådant som fanns i vanilla men ännu inte släppts till classic. I det här fallet rör det sig om Dire Maul, en instans som fanns i vanilla (dock inte från början, den kom i en patch) men inte släppts till classic än. Blizza... 09/10 Ja, precis :) Murloc expansion vore fantastiskt! 09/10 @mrpijey: Det var bättre förr när saker inte var produkter, då var detta ledord för arbetare och företag: To create - not to produce Value - not price Quality - not quantity Craft - not business 09/10 @mrFluffy: Nej, bara de som åter igen betalar pengar för ett spel de redan betalat för en gång i tiden och tycker det är OK så länge företaget bakom det döpt om spelet lite. Speciellt när skaparna bakom spelet dragit in miljarder av dollar år ut och in... 08/10 Det är ju två olika produkter, så versionsnumren kommer väl vara likadan. Wow - 2.12 / Wow classic - 2.12 08/10 Är de som spelar ett spel de tycker om korkade? 08/10 @Devan: Måste erkänna att jag inte gjorde det. 08/10 Nej det vore synd för en sådan stackare som jag som vill att det ska hända lite i ett spel, att stå och trampa på samma level i flera dagar klarar inte min ADHD hjärna av😅 08/10 Sen släppa WoW Classic 2 efter några år och börja om från Vanilla XD 08/10