Kraschade helikoptrar och terrängkörning - lagom till lunchvilan.

Du kanske undrar var FZ:s recension av soldatskjutaren Ghost Recon: Breakpoint har tagit vägen? Jo, men det ska jag tala om för dig. Den är på väg, men jag har inte riktigt kunnat bestämma mig för betyget och behöver därför lite mer tid på mig. Den matiga texten förväntas landa på servrarna någon gång under onsdagen. Just nu är betyget på danska – alltså helt obegripligt (tre och en halv fjärsing komma tre halva gother i tyve) för gemene svensk.

Om du står i valet och kvalet kring om du ska köpa spelet är mitt tips att vänta. Gillade du Wildlands har du mycket att se fram emot, men det är mer av samma och tyvärr är det mycket mer av det dåliga också. “Hoppas det här är ett spel som patchas sönder”, var min käre vapendragares betyg efter de första timmarna och ja… Det hoppas vi verkligen på.

För att råda bot på min sena recension har jag laddat upp lite gameplay-filmer som kan ge dig ett hum om vad det är du kan förvänta dig av ett eventuellt besök på den ogastvänliga ön Aurora.

Skicka en rättelse
Det verkar som FZ delar mina åsikter om en bugg fest. Så det är nog inte bara jag som tycker spelet är 2/5. 17/10 Hahahahha så när ditt favoritspel får lite negativ kritik av mig så är min mentala ålder 12 och jag bör spela COD. Är det inte sånna argument 12 åringar brukar använda? Förvånad att du inte använde Fortnite som exempel faktiskt. Nej jag håller mig till... 17/10 Det var samma sak i betan 😂 så de har inte ändrat ngt. Ja, visst är det konstigt att man kan ha olika smak. Visst är spelet buggigt men fortfarande spelbart och roligt. Gör dig själv en tjänst då och spela nåt annat och sluta skälla som en 12-åring. Spe... 16/10 ouff, hur orkar du spela detta skitspel i 110h. Bra krigat, en riktig buggfest är det. Och nej, jag har tagit ut hela baser med gul Alert lvl utan att de hänt ett skit... men det förvånar mig inte att vi har olika upplevelser. Med tanke på att spelet... 16/10 Skitsnack. T.om på regular så ringer dom på förstärkning så fort deras alert level är gul. Try again. Obs, har spelat ca 110h redan så mig lurat du inte, gubbe lilla. 16/10 Om du varit läskunnig hade du även sett att jag skrev att jag spelar på näst svåraste och där fungerar det ej så. 15/10 Nu behöver ni inte vänta längre: https://www.fz.se/recension/281183-recension-ghost-recon-breakpoint 09/10 Skapa en rolig spelstil istället för att ligga och trycka. Men det är kanske det du vill göra och det är ok med det. Tänkte att du kanske kör sniper på deras utkik. Smyg in i basen och hacka automatiska kulsprutorna och använd dom mot fienden inne i der... 09/10 Funderar på en skapa medic klass. En perk som följer med automatiskt är ju att det går snabbare att lyfta döingar. Behövs ibland kan jag säga. Haha. 09/10 Jag tycker spelet är väldigt olikt wildlands på många plan och mer likt på några få plan. Så kul med klasser som spelar väldigt stor roll om man sätter sig in i dom. Förutom klasserna som finns så kan man vidareutveckla dom med alla perks. Låna en perks... 09/10