Kraschade helikoptrar och terrängkörning - lagom till lunchvilan.

Du kanske undrar var FZ:s recension av soldatskjutaren Ghost Recon: Breakpoint har tagit vägen? Jo, men det ska jag tala om för dig. Den är på väg, men jag har inte riktigt kunnat bestämma mig för betyget och behöver därför lite mer tid på mig. Den matiga texten förväntas landa på servrarna någon gång under onsdagen. Just nu är betyget på danska – alltså helt obegripligt (tre och en halv fjärsing komma tre halva gother i tyve) för gemene svensk.

Om du står i valet och kvalet kring om du ska köpa spelet är mitt tips att vänta. Gillade du Wildlands har du mycket att se fram emot, men det är mer av samma och tyvärr är det mycket mer av det dåliga också. “Hoppas det här är ett spel som patchas sönder”, var min käre vapendragares betyg efter de första timmarna och ja… Det hoppas vi verkligen på.

För att råda bot på min sena recension har jag laddat upp lite gameplay-filmer som kan ge dig ett hum om vad det är du kan förvänta dig av ett eventuellt besök på den ogastvänliga ön Aurora.

Om du varit läskunnig hade du även sett att jag skrev att jag spelar på näst svåraste och där fungerar det ej så. igår 10:33 Nu behöver ni inte vänta längre: https://www.fz.se/recension/281183-recension-ghost-recon-breakpoint 09/10 Skapa en rolig spelstil istället för att ligga och trycka. Men det är kanske det du vill göra och det är ok med det. Tänkte att du kanske kör sniper på deras utkik. Smyg in i basen och hacka automatiska kulsprutorna och använd dom mot fienden inne i der... 09/10 Funderar på en skapa medic klass. En perk som följer med automatiskt är ju att det går snabbare att lyfta döingar. Behövs ibland kan jag säga. Haha. 09/10 Jag tycker spelet är väldigt olikt wildlands på många plan och mer likt på några få plan. Så kul med klasser som spelar väldigt stor roll om man sätter sig in i dom. Förutom klasserna som finns så kan man vidareutveckla dom med alla perks. Låna en perks... 09/10 Det där är fel. Hittar de en död kropp eller hör dig så påkallar de förstärkning. De behöver bara vara i "alert" stadie (gul). Hade du verkligen spelar på svåraste så skulle du faktiskt veta detta då det är en väldigt vital grej 😂 09/10 Spelet är, tråkigt, det saknar nästan helt djup, Ubi har helt gått bananas på att få in så många funktioner som möjligt i spelet att de helt glömt djupet, allt känns ytligt och påklistrat bara för att finnas där. av de ca 10-15 timmar jag spelat har cra... 09/10 Intressant hur defensiv du är av spelet. Som @MajorZen sa så menar jag spel i allmänhet och inte just GR:BL men även det spelet räknas in där. Antingen är du naiv/korkad eller vet du helt enkelt ingenting om hur spelutveckling fungerar idag. Det är inte... 08/10 Du gillar bevisligen spelet och det är faktiskt helt okej. Vad jag och andra tycker om spelet är också helt okej. Vi får helt enkelt samlas kring det faktum att vi alla tycker är olika. Alltså, det är det ju... 08/10 Jag misstänker att han menar spel i allmänhet, inte specifikt Breakpoint. Klart utvecklare/utgivare försöker locka folk till att köpa saker i spelen, som nu blivit "accepterat" bland gamers, på så många sätt som möjligt genom att t.ex. göra saker dyrare... 08/10
Skicka en rättelse