Rädda världen med upp till tre vänner vid din sida.

Om lite drygt två veckor släpps Call of Duty: Modern Warfare, och med det får serien bland annat en ny servering kooperativ action.

Special Ops-läget är som sagt tillbaka, tio år efter debuten i Modern Warfare 2. Den här gången kan upp till fyra spelare ta sig an olika uppdrag tillsammans, skilt från solokampanjen och de regelrätta multiplayerlägena.

Fram till idag har vi inte haft så mycket mer information än så, men nu visar Infinity Ward upp ett smakprov via en ny trailer. Som vi kan se ovan rör det sig om explosionstäta uppdrag till fots, i fordon och högt ovan molnen.

Som bekant är överlevnadsläget exklusivt för Playstation i ett år efter release, men trots att klippet kommer från Sonys egna kanal tycks inte det skymta till.

Call of Duty: Modern Warfare släpps den 25 oktober till PC, Xbox One och Playstation 4.

Skicka en rättelse
Älskar hur dåliga såna här trailers egentligen är. 400 personer som står 20 meter ifrån varandra med miniguns och raketgevär men ingen träffar ett skit ^^ Medic snubben ser INGA problem att springa fram och laga in skadade kompis rätt framför näsan på... 09/10 Det är sånna som du som gör att spelen är som dom är. Har inget mer att säga 09/10 Varför ska han hoppa detta, det ser ut att vara ett riktigt matigt och kul spel ,och betan gjorde inte mig och de jag lirar med besviken. Survival kan jag leva utan även om 1år exklusivitet är konstigt, men ja tänker inte förpassa en grym spelupplevelse... 09/10 Snälla stöd inte sånt här skit! Jag ber dig! Jag vill ha tillbaka spelen inte liveservice 09/10 Jag är illa tvungen och köpa detta till PC nu. Efter Doom Eternal är försenat i över 4 jävla månader! Jag måste ha något nytt spel! Är urless på de spelen jag lirar nu.... 09/10 Är det här bara för Playstation under ett år?.. 09/10 Liten? Special ops har väl 3 lägen och nu bara 2 på övriga. Vapen i lådor, mtx överallt osv osv. Activision får inte en spänn av mig 09/10 Kan hålla med @roftg att "Som bekant är överlevnadsläget exklusivt för Playstation i ett år efter release, men trots att klippet kommer från Sonys egna kanal tycks inte det skymta till." kan tolkas i artikeln som att det kanske är ett och samma läge som... 09/10 Special Ops är inte exklusivt, det är en liten del av den delen som är, typ horde-mode / wave mode. 08/10 Är special ops exklusivt eller vad är survival mode för något? Ett års exklusivitet för sony?, och dom säger sig haka på crossplay trenden fullt ut, vilken jäla bullshit.... 08/10