Den mytomspunna byggnaden Pentagon hägrar.

Ubisoft meddelar att den största uppdatering hittills till The Division 2 anländer 15 oktober, för spelare som har ett Year 1-pass. Övriga får tillträde 22 oktober. DLC:t heter Episode 2 – Pentagon: The Last Castle och kommer som titeln antyder att handla om att spelarna ska fightas i och omkring Pentagon, och det är Black Tusk som åter igen är en nagel i ögat då de försöker erövra den mytomspunna byggnaden.

Uppdateringen kommer med två nya uppdrag och en helt ny specialisering – Technician – vars huvudvapen är en P-017 Launcher som kan låsa missiler på upp till sex fiender samtidigt. Vi ser också ett nytt Conflict PvP-läge kallat Team Elimination där två fyramannalag slåss i en bäst av sju-kamp.

En helt ny karta, The Wharf, är enligt Ubi lika stor som tidigare PvP-kartor och sceneriet är en övergiven fiskehamn. Vidare försöker man locka till sig nya spelare med en gratishelg som sen övergår i ett rabatterat pris för de som vill fortsätta lira.

Kolla in den kompletta listan på buggfixar, uppdateringar och detaljer på Ubisofts Uplay launcher.

Skicka en rättelse
Mer info från State of the Game streamen idag; uppdateringen kommer 15 och gratisperioden är 17-21 oktober. 09/10 Installerar spelet as I type. Ska bli kul att komma tillbaka efter långt uppehåll och se hur pass sunkig ens gear är jämfört med alla som kört non stop sedan release :D Intressanta patchnotes! Kan bli kul detta! 09/10 Tack för summeringen. :) Låter som bra ändringar helt klart. Blir nog att ge sig in i spelet igen när det släpps. 09/10 De har gjort en balansering av vapen, där de med låg fps fått en buff och de med högst dps blivit nerfade litegrann. Det kommer förstås finnas en "best in slot" men skillnaderna blir mindre. De har gått igenom och ändrat massor av "Talents" både de som... 09/10 Vad blir det för ändringar på gear, vapen och annat QOL? 09/10 Division 2 sägs få en gratishelg i slutet av oktober, då kan du testa om det är något för dig. Tyvärr tog Ubisoft bort nyheten (den var i Uplay launchern) så vet inte att det är helt bekräftat än. 09/10 Även om nya området i Pentagon blir kul, och den kommande raiden där ännu roligare, så är det de stora ändringarna för gear och vapen jag ser fram emot just nu. Tycker mycket av det som presenterats är vettigt, samt att det blir många QOL förbättringar. 09/10 Körde The Division 1 ofantligt mycket. Älskade Dark Zone. Men var ju rätt tanigt med endgame där. Kanske ska ta och pröva 2an och se ifall det bjuder upp till dans. :) 09/10 Kul! Kanske dags att damma av spelet och återvända, samtidigt som att Destiny 2 tar det mesta av tiden just nu :P 09/10