Fyra veckor -1 dag till premiären.

Tidigare i afton kom systemkraven för Red Dead Redemption 2 på pc, och vi kunde konstatera att det inte kräver någon monsterdator. Däremot tarvar det rejält med lagringsutrymme. Medan du funderar "varför" kommer här de första skärmdumparna, som kanske ger en antydan om orsaken.

För snyggt är det, åtminstone dessa officiella, Rockstar-godkända screens. Men eftersom spelet är en skönhet redan på konsol kan nog pc-versionen bli något extra. Se själv.

Vackert!

Han kallade hästen Little Oldster.

Den 5 november släpps Red Dead Redemption 2 på Rockstar Games Launcher och hos utvalda digitala återförsäljare. Steam-kramare får hålla sig till december. Och vi får hålla oss ett tag till i väntan på första trailern. Ska vi gissa att vi får den i veckan?

Skicka en rättelse
Kul att du tyckte spelet såg bra ut men frågan är om du kommer att se någon skillnad isf. Det var just det jag skrev i mitt inlägg - Xbox One X funkade prima, PS4 Pro sög. Checkerboarding är (om jag inte minns fel) att man renderar 50% av en bild högupp... 11/10 Har en känsla av att det här ännu ett spel jag kommer fokusera mer på att trycka prtscrn än att spela själva spelet. att det inte finns yrke som ''spelfotograf'' eller något haha... eller det kanske det gör? 10/10 Jag förstår fortfarande inte den där bildhypen. Jag körde på Xbox One x och har aldrig spelat ett snyggare spel förut. Jag ser tydligen inte det som pc spelare ser eller så har jag bara mindre krav. Vad är checkerboarding? Noob jag här haha. 10/10 När man kommer från pc så gick jag in med låga förväntnigar. Det jag är mest känslig för i grafik är aliasing, vilket jag inte märkte någon, även att jag spela på 75". Checkerboarding är inget som stör mig och tycker det fungerar skapligt, texturerna... 10/10 Mycket intressant att du tyckte det var snyggt på PS4 Pro. Jag slutade spela på PS4 Pro just pga två stora problem: 1. Checkerboarding - implementationen av den tekniken suger helt enkelt och lägger till en hel del artefakter som stör (mig iaf) 2. Oskär... 10/10 Förklarar saken, var ju just det jag gjorde. :) Valde jag annat verkar det funka finfint! (man har ju/har spelat alla spel ändå så det är lite skitsamma) 10/10 Fpspsception 09/10 Det är en bugg. Valde jag GTA3 och Vice City blev det dyrare än om jag valde andra spel combos. 09/10 Kan man ha poncho? Orelaterad fråga: Kikade på att förhandsköpa det på Rockstars launcher nu, när man först ska förhandsköpa det står det att det kostar 59,99 euro, men när man kommer till kassan är det istället plötsligt 74,99 euro, fler som har samma... 09/10 Tycker det spelar mindre roll. Finns gott om system som skulle tok krascha långt innan du kan ta mågra fina screens. 09/10