Cyberpunk, The Last of Us 2, PS5, Xbox Scarlett... mums!

Releaselistan är din guide till vilka spel som släpps när och till vad. Du hittar den alltid i toppmenyn, och just nu är det 2019 års lista som ligger där för att... ja, du fattar.

Men nu har vi också publicerat Releaselistan 2020, så du kan börja planera semester, sjukskrivning, väskryckningar eller vad du nu hittar på för att ge ditt spelintresse den näring det behöver. Och 2020 kan bli något extra – redan under våren släpps The Last of Us 2, Cyberpunk 2077 och Final Fantasy 7-remaken, och i slutet av året landar både Playstation 5 och Xbox "Scarlett" – vi lär få anledning att uppdatera listan med spel till dem.

Releaselistan 2020 är sidan att hålla koll på nästa år! Och om vi missat något – tipsa gärna! Länk nedan.

Kommer försöka att inte köpa några spel nästa år. Utan härda ut med ps+ spel och många ouppklarade spel. Hoppas på att the last of us 2 och cyberpunk kommer till ps5. Och en del andra spel. Om man kör 3-4 online spel så tar det också väldigt lång tid... 13/10 Kul med massor av bra spel samt nya konsoler. Ser nästan mer fram emot allt som kommer att visas upp under det kommande året. Metroid Prime-Trilogin, Mario Odyssey 2, info om nya Pikmin, God of War och Horizon. Gärna något från Botw 2 men tvivlar starkt... 12/10 Det jag menar är att både sony och microsoft släpper sina nya konsoler sent 2020 och 2021 kan spelutvecklare släppa nya spel och inte en massa cross-gen titlar som inte är så optimerade till den nya hårdvaran. Givetvis finns några enstaks titlar kvar... 11/10 Smart och smart, helst vill man ju vara först men det ska ju samtidigt ske under i samband med julen helst då man säljer som mest, men du behöver ju även en strong lineup av spel för att det ska kännas som att just din konsol är den bästa. Då de var ide... 11/10 Är det verkligen smart av Microsoft och Sony att i stort sätt släppa sina konsoler samtidigt med antagligen i stort sätt samma hårdvara? Kan vi förvänta oss något som skiljer konsolerna åt och som kommer utannonseras under typ våren? Kommer Sony kanske... 11/10 Release...listan? Det heter ju Release-hästen! :( Nu när RDR2 kommer med mer hästar också. Nej, nu får du göra om och göra rätt herr Helenius. 11/10 Du kanske rent utav kunde göra dig det enorma, utmanande, superjobbiga besväret att faktiskt skriva vad det är som gör 2020 "mellanmjölkigt" respektive 2021 riktigt bra..... 11/10 2021 kommer bli ett riktigt bra spelår. 2020 ett mellanmjölks-år. 11/10 Taggad inför nästa år! 11/10 2020 kan bli ett kul spelår. Även de som inte kommer köpa nya konsolerna ser väl ändå lite fram emot det stora Hype-kriget som kommer utkämpas mellan parterna under året? Och storspelen som kommer får det att vattnas i munnen av förväntningar. :) 11/10
Skicka en rättelse