Grafik, upplösning, framerate..? Sjung ut!

Vi är inne på upploppet för Playstation 4 och Xbox One, och om ungefär ett år släpps både Playstation 5 och Xbox Scarlett (arbetsnamn, det senare). Så här långt lockar både Sony och Microsoft med kortare laddtider tack vare SSD-lagring, ray-tracing-grafik, högre upplösning och framerate, bakåtkompatibilitet, med mera. Fler lockrop lär höras när premiärdatumen närmar sig.

Vad tycker DU är viktigast med nästa generation konsoler? Vad krävs för att du ska hala fram betalkortet, vilket irritationsmoment i nuvarande generation är viktigast att fixa eller vilket önskemål är allra högst upp på din önskelista?

Skicka en rättelse
Och när ska folk förstå att det inte finns ett likhetstecken mellan "högsta möjliga upplösning" och "snyggt spel". Ett snyggt 1080p spel kommer fortfarande vara snyggare än ett halvtaskigt 4k spel. Så om ryktet stämmer att den "bara" är dubbelt så snabb... 11/11 Bra utbud av spel så klart. 15/10 Den ska vara tyst, ha tillgång till launchers som steam origin och uplay, ska kunna koppla vilken tagentbord och mus som helst vara fullt bakåtkompatibelt till första konsolen (inbyggda minnen till dem spelen från dem första konsolerna typ ps1 minne).... 14/10 Tycker inte konsolerna behöver nå PC-nivå utan jag ser dom mer som ett billigare alternativ/komplement till PC:n. 60 fps är inte helt nödvändigt i alla spel även om jag föredrar det framför bättre grafik och högre upplösning. Kortare laddningstider samt... 13/10 PlayStation now erbjuder fler titlar. Gamepass erbjuder nyare titlar. Ingen av tjänsterna är ett skämt jämfört med den andra, Tyvärr. 13/10 Det viktigaste med ps5 måste vara bakåtkompatibel med ps4 och grafiken 13/10 Har aldrig varit först ut med en konsol, men är riktigt sugen på att vara med på tåget denna generation. Om Halo Infinite leverar och förhoppningsvis överträffar våra förväntningar kommer jag vara en lycklig köpare. Dessutom är det lite speciellt med... 13/10 Ja. Sony har haft fanan högst när det gäller exklusiva spel. Helt klart! Men.. Gamepass är ju en riktig femetta för Microsoft (och oss!). Det finns redan galet många (och bra!) spel på Gamepass. Relativt nya spel släpps regelbundet, och Microsofts egna... 13/10 Finns bara en anledning till att jag köper en spelkonsol. Exklusiva spel. Personligen hoppas jag att det inte kommer något exklusivt spel som jag inte kan hålla mig ifrån (för jag vet att om det händer så köper jag) Annars räcker det med PC. 13/10 Jag förstår inte hur alla önskemål ska gå i hop sig med en billig konsol? Skulle man kräva det samma av en PC så lär den ju inte direkt hamna i samma prisklass! Jag köpte sist en telefon för 8000 spänn. Denna byter gemene man ut efter 24 mån... jag må... 12/10