David Gaider är före detta författare på Bioware medan Liam Esler jobbat på spel som Pillars of Eternity och Enhanced-versionerna av Baldur's Gate-spelen samt Icewind Dale. Tillsammans har de nu startat Summerfall Studios, vilket vi rapporterat om tidigare, och under den pågående mässan PAX Australia utannonserade de spelet Chorus – en "äventyrsmusikal" som man hoppas ska pumpa in lite innovation i branschen. Med på resan är även de välrenommerade röstskådisarna Troy Baker och Laura Bailey.

Spelet behöver dock finansiering, och därför har man dragit igång en kampanj på plattformen FIG, där man vill ha $600,000, eller i runda slängar 5,9 miljoner kronor. Av det har man hittills fått in strax över $70,000.

Storyn kretsar kring en sångerska som får övernaturliga krafter av en döende "Musa", vilka dessvärre kommer med misstankar om att det är du som har tagit kål på henne. Med sina grymma musikaliska nummer måste man därefter bevisa sin oskuld så att du inte själv blir bragd om livet av ett dolt samhälle av mytologiska varelser.