Ett fullvärdigt The Witcher 3 att lira på flygresan? Ja tack!

The Witcher 3 släpps till Nintendo Switch den 15 oktober, men vissa verkar ha haft turen att få tag på det tidigt och delar med sig av gameplay på Youtube. Först ut är två timmar från spelets inledning, så vill du inte spoila starten på äventyret kan det vara bäst att hoppa över detta klipp.

Visst ser Geralt lite grötig ut och omgivningarna lite som en pastellmålning, men detta och lite pop-ins till trots verkar CDProjekt Red ha lyckats med ett smärre underverk på den förhållandevis svaga konsolen. Och än viktigare än det faktum att spelet ser riktigt bra ut är att bilduppdateringen tycks vara stabil. Vi har även fått en kort jämförelse mellan dockat och handhållet läge.

I bärbart läge blir det inte helt oväntat lite extra grötigt, men allt från skuggor till karaktärsmodeller ser fortfarande helt okej ut och kommer med största sannolikhet göra sig väldigt bra på Switchens lilla skärm. På det stora hela ser det inte alls ut att vara en slaktad version av spelet, utan en värdig portning.

Skicka en rättelse
Digital Foundry har tidigare kollat på Switcher, men nu tar de sig en titt på releaseversionen. Samma upplägg som det brukar vara i deras analyser, med allt från pixel counts och framerates till jämförelser med andra plattformar (PS4 och PC Low). hUHNow... 15/10 Fast argumentet är väl inte dåligt då vissa människor föredrar att spela på typ bussen om man har lång resväg till jobbet? Då tror jag att spelupplevelsen i sig är större än att grafiken är lite sämre? Folk lovordar ju halflife här inne fortfarande, och... 15/10 ska vi porta fina spel till våra smartphones härnäst så ska vi kan spela dom med en arm på toa? korkat argument... hur kul är det sitta o spela ett spel på bussen? knappt så man pallar göra det med nåt superenkelt mobilspel... 14/10 Att detta flyter på bättre än Zelda Links Awakening är knäppt! 14/10 Rocket League kanske men inte Wolfenstein till döma av vad Digital Foundry analyserat. De som portade (tror det var Iron Galaxy men är inte säker) har dock genomfört massa smarta trick för att få det att se ut som det gör och flyta som det gör så hatten... 13/10 Varför jämför du en AAA-titel med Indiespel? 13/10 Kanske blir det denna versionen jag faktiskt spelar klart. Tröttnar alltid vid partiet där man ska ränna rundor i stan och prata med en massa folk. Hur ser det ut med expansioner till Switch? Är allt inkluderat från start? 13/10 Blir garanterat ett köp, ser fram emot detta då jag inte avslutad denna på PC. Detta ser responsivt och stabilt ut, de enda titlarna jag blev lite besviken på är rocket league och saints row då laggen mellan knapptryckning och handling är alldeles för... 13/10 Och då är ändå Wolfenstein och Rocket league bra mycket enklare att optimera. Att optimera ett open world spel är en mardröm och det blir oundvikligt mycket fulare än en PC som har 5x mer prestanda. 13/10 Detta OÄNDLIGA gnäll på upplösningen. Detta är en fantastisk möjlighet att spela spel "på resande fot". Om ni inte gillar det? Köp det inte, så jävla svårt är det inte. 13/10