Kampanjbilder, porträtt och mer från uppfräschningen av Blizzards ikoniska strategispel.

Duktiga kodgrävare har lyckats få fram massor av bilder från Warcraft 3 Reforged som vi hoppas få se mer ifrån under Blizzcon om några veckor. I klienten från spelet gömde sig bland annat en rad wallpaper-vänliga bilder från versus-läget karaktärsporträtt och laddskärmar.

Läckan rapporterades av den för Warcraft-fans välbekanta sajten Wowhead och där hittar du också fler bilder - nedan ser du våra favoriter. Kanske är det för er med pixliga avatarer här på sajten att hitta en snygg ersättare? Du kan ladda upp och ändra din bild här.

Skicka en rättelse
Hoppas det blir välgjort. Kan absolut tänka mig att sätta tänderna i både story, PvP och hemma-mekade banor i en lång tid framöver! Ren magi och få lite WC3 känsla igen i ett fräschare skal om det levereras rätt! ;) 16/10 Detta ser underbart ut :) Ser verkligen fram emot det! Håller faktiskt bonus-kampanjen med Rexxar extra högt då det ger lite RPG-känsla :) Mer sådant! 15/10 Finns en brewmaster hjälte och Chen Stormstout är med i bonus kampanjen från TFT. 15/10 Vad gör pandan med på en bild från Wc3? 15/10 ja ser ut som typ loading screens eller så till WOW skulle varigt mer intressant om det var in game bilder. 14/10 Tyckte ditt svar var det mest mogna av allt jag sett kring detta. Allt är inte så lätt som svart eller vitt (det är alltid det för hipstertroll som hellre skär sig i handlederna än att köpa något av blizzard). Skönt o se att det finns folk med vett kvar 14/10 Jag tror dock inte det är helt omöjligt att dem skulle kunna släppa ett Warcraft som utspelar sig i War of the Ancients eran. Finns iofs inga människor där så dem kanske inte skulle vilja satsa på det pga den anledningen. Men War of the Ancients storyn... 14/10 https://www.facebook.com/lemonskystudios/posts/2086835961338317 14/10 Man kan ju också bojkotta pga av kräk som Bobby Kotic. Nu är jag av svag karaktär och kommer fortsätta spela Blizzard-lir, förutsatt att de är roliga. Men jag tar mig en extra tankeställare innan jag köper något därifrån. Ungefär samma förhållningssätt... 14/10 Grundproblemet är delvis Kina, delvis företag som gör affärer med Kina. Lättare att bojkotta Blizzard, som då kanske känner ett tryck att ändra sitt arbetssätt. 14/10