Inga garantier om framtiden.

Call of Duty: Modern Warfare kommer inte ha lootlådor när det släpps om ett par veckor, och just nu arbetas det heller inte på något sådant. Det klargörs av art director Joel Emslie på Reddit efter antydningar om motsatsen.

Sigh. There continues to be misinformed and incorrect info being pushed about Modern Warfare. What I can say right now is that we are definitely NOT working on any kind of supply drop or loot box system. Also, functional stuff is unlocked through GAMEPLAY. Stay tuned, we're planning to release info this week.

Det låter ju betryggande för den som har svårt för lootlådor. Men som du kanske noterat gäller uttalandet bara nu ("right now"), det säger inget om framtiden. Det kan alltså hända att lootlådor patchas in framöver, på samma sätt som skedde i CoD: Black Ops 4 där det tillkom i uppdateringen Operation Grand Heist.

Inga lootlådor när CoD: Modern Warfare släpps den 25 oktober alltså. Vi lär återkomma om det ändras efter release. Mer information om spelet kommer senare i veckan.

Skicka en rättelse
Ingen fara har aldrig köpt en låda i c.o.d eller något annat spel😄 17/10 Lägg lagom mycket pengar på lootlådor bara 👍 Vore ju dumt om de gjorde dig skuldsatt 17/10 Japp jag kommer köpa det, är fruktansvärt taggad. 👍 17/10 Snart dags för EU att på allvar döda allt som har med lootboxar att göra med. Varför kan man inte bara sälja skins rakt av i en shop. Jag saknar verkligen känslan av att låsa upp något unikt genom progression. Varför måste de alltid vara så tillgängligt... 16/10 Vad pratar du om? Det är ett och samma företag som heter Activision Blizzard. IW utvecklar spelet bara just nu. De leder def. Inte utvecklingen och vad som ska vara med eller inte. Activision är det mest giriga spelföretaget som finns och mest lögnaktig... 15/10 Inifinity Ward har väl egentligen ingenting att göra med de ansvariga för blizzards tävlingar i Hearthstone eller? Knappt activision heller för den delen 15/10 Ok så Activision Blizzard har inget med Activision Blizzard att göra? 15/10 Tror inte det har något med Blizzard att göra Infini 15/10 Eftersom fler utvecklare släpper sina spel utan lootboxar och microtransaktioner bara för att släppa på dem senare när alla recensioner är gjorda så tycker jag att alla recensenter ska vänta med att recensera spelen ett halvår. En recension av ett spel... 15/10 De försöker få pluspoäng efter fjaskot som Blizzard ställt till med och krypandet efter Sonys pengar som stänge ute 2/3 av communityt från ett populärt spelläge. Vilka clowner. Blir absolut inget köp av mig till någon av konsolerna ändå. Även utan suppl... 14/10