Detta enligt Kotakus orakel Jason Schreier.

Även om Blizzard hoppas att så är fallet har du troligen inte undgått turerna kring hur Blizzard kickade Hearthstone-spelaren "Blitzchung" från en turnering efter en "Befria Hongkong!"-uppmaning. Med Blizzcon i antågande hade nog Blizzard önskat sig en något bättre förfest.

Blizzcon går av stapeln 1 och 2 november och det ryktas om att Blizzard planerar extra många stora utannonseringar, för att plåstra om fjolårets PR-mässiga magplask av Diablo Immortal. Mobilspelets mottagande blev inte jättevarmt (århundradets underdrift). Ryktet får vi via Kotakus Jason Schreier, som i princip alltid vet vad han snackar om. Så även den här gången?

Incidentally, Blizzard is planning on a lot of big announcements for this year's BlizzCon (November 1) in part to make up for the PR blowup of last year. This new debacle will no doubt overshadow that.

Diablo 4? Overwatch 2? Det återstår att se hur Blizzard ska försöka blidka kritikerna.

Skicka en rättelse
Diablo 4 kommer aldrig vara "too little, too late" förusatt det släpps under min livstid 🤣 18/10 Tror personligen inte ett dugg på WC4 innan WoW (om ens någonsin) är slut men isåfall är det väl bara att skriva ny lore som tar vid där WoW slutar. Eller fortsätta med nån spinoff på en viktig person i storyn och någon viktig händelse som utspelas para... 18/10 Om dom skulle göra ett Warcraft 4 vad skulle det ens handla om? Jag menar all planerad story som skulle ha varit med i ett Warcraft 4 har redan använts i WoW. 18/10 Kan mycket väl vara så, men det känns isf för mycket som "too little, too late". Det är nyheten alla hoppades att Blizzard skulle droppa förra gången. Att bara komma med det nu, även om det är superkul i sig, känns inte riktig tillräckligt för att släta... 16/10 Fattar inte grejen med virtual tickets till blizzcon. Ska man BETALA för att se reklam? OnT: D4 verkar väl mest troligt som största/sista utanonnsering. 16/10 Tror Immortal kan få ett shadow-släpp under mässan, följt av att de annonserar D4. Tänkt på en sak nu och det är att de kanske annonserar D4 till både PC och till nästa generations konsoler. Tänker lagomt nu när PS5 har fått releasedatum och 3an har ju... 15/10 Tror att du har rätt 15/10 Brukar väl inte gå två emellan varje expansion? Jag gissar att nästa X-pac kommer Q3 2020. 15/10 Jag gillar hur din spåkula spår. 15/10 Den är rolig. Synd den är helt överdriven i förhållande till det jag fråga. Men men. 15/10