I väntan på Jockes recension har vi samlat godbitarna.

Idag släpps det extremt lovande rollspelet Disco Elysium (eller är det ett äventyrsspel?) och Jocke är i full gång med att recensera det. Texten dröjer dock några dagar, det bjuder på många timmar speltid och hellre göra något ordentligt än att hasta. Men vi förstår om du redan nu vill göra dig redo.

Första stoppet är Jockes matiga video där han kommenterar den första halvtimmen av spelet.

Om du sedan vill grotta ner dig ännu mer i spelet, och diskutera det med andra forumiter, har @bennii en ypperlig tråd att kasta sig in i.

>> Diskutera Disco Elysium i forumet

Skicka en rättelse
Håller med dig om det men har för mig att dom så att storyn tog typ 30h? Kan ha fel men då kan man ju lägga ribban lite själv i varje fall. 16/10 Det här är alltså ett spel där trots alla positiva kommentarer hittils jag inte vet om jag skulle verkligen gilla det. Ja menar, jag gillar vad jag ser, men att faktiskt spela det i typ 60h? Suck. First world problems.... 16/10 Från deras FAQ (https://steamcommunity.com/app/632470/discussions/0/3175526477766541689/). Are you available on console? We’d love to bring the game to other platforms in the future but we’re currently concentrating on our PC launch. Det nämndes även i... 15/10 Jag kommer att vänta på recensionen innan det blir köp. Har lite i min backlog också samt att Red Dead 2 står ju inför PC-släpp. Lite knasig timing.... man ska ju hinna med Greedfall och The Outer Worlds nu också ju .... Aja, det är väl klart om 6 mån,... 15/10 Ja, det är deras första spel. Studion heter ZA/UM. 15/10 Har för mig jag läste någonstans att det var deras första spel. Något som du kanske vet på rak arm? 15/10 Utvecklaren har inte sagt något om en konsolrelease. Det är en liten utvecklare, så troligtvis fokuserar de helt på PC-släppet. Men om det blir lyckat och pengarna rullar in finns det säkert en chans att det portas till andra format. 15/10 Ser riktigt bra ut, men hade gärna velat ha detta på min Switch. Någon som vet om det finns planer på att porta spelet till konsol? 15/10 Som i Prey då, ungefär. Precis i början av spelet så ska man åka på en helikoptertur (https://www.youtube.com/watch?v=oa-wLA2UHD4), och så kan man hoppa upp och huggas ihjäl av bladen. 15/10 Enda frågan är ju hur länge vi behöver vänta på Jocke. 15/10