All hail, Switcher!

Att ett av tidernas största äventyr (och det bästa, om du frågar mig) kom till Switch var av prestandaskäl ingen självklar historia. Men idag släpps The Witcher 3: Complete Edition till Switch och med det 20 recensioner som synat den vita vargen i hans hårdvarumässigt tunnare sömmar.

Trots allt snittar "The Switcher 3" på utmärkta 85 av 100. Visst noterar man "vissa eftergifter" (IGN) och att Switchen inte är äventyrets "naturliga hemvist" (Metro), men utvecklarna applåderas också för hur långt de har pushat Switch (Game Revolution). Ska vi kalla det witcher-magi?

Här har du en färsk lanseringstrailer, och missa inte heller vår egenfångade gameplay.

Skicka en rättelse
Vadå "skiter i resten"? Allt som fanns med i originalet finns ju med i denna versionen med, förutom grafiken som av väldigt självklara skäl har behövts nedgraderas. Jag hade inte velat säga att grafiken faller inom ramen av "resten" i detta fallet, Witc... 16/10 ställer folk inte högre krav längre idag, ? allt ska vara mobilt så skiter man i resten.. sorgligt.. 16/10 Huvudsaken är att det har en okay framerate som inte påverkar spelbarheten nämnvärt 😄 16/10 å även enorma uppgraderingar i form av mods 16/10 @CARTMAN: Nedladdning 28.1gb, kassetten är på 32gb och innehåller hela spelet plus allt DLC. Som jag förstår det. http://www.nintendolife.com/news/2019/08/the_witcher_3_switch_eshop_file_size_revealed 16/10 Jag är extremt grafikkåt som de flesta här kanske kommer ihåg. Men detta har jag tänkt att skaffa till min Nintendo Switch. Ska åka utomlands i mitten på november i 1 vecka så då blir detta spel nice att lira på planet (6 timmar restid). Hade tänkt byta... 15/10 Man kan inte bara stirra sig blind på grafiken. 15/10 Har testat spela via steamlink på iPhone med en dualshock 4. Har funkat helt perfekt även i 60fps. Köpte ett fäste så jag har fäst mobilen i kontrollen. Kan rekommendera det om ni har Xbox1 eller ds4-kontroll. 15/10 Har spelet till PC men bara kört ett par timmar.. Kanske kan bli ett köp till switch så man kan spela i sängen istället. 15/10 Alla som spelat The Witcher 3 på PC är redan vana vid enorma nedgraderingar från vad utvecklarna lovade. :P 15/10