Obsidians sci-fi-rollspel släpps om tio dagar.

Det återstår tio dagar innan The Outer Worlds släpps till pc, Playstation 4 och Xbox One. Det kommer även till Switch, men det releasedatumet är ännu så länge höljt i dunkel. Tack vare vårt besök hos Private Division kan vi bjuda på de första, råa 20 minuterna - i 4K och 60 fps! Men varning, varning för en del spoilers.

Efter några isometriska rollspel (Pillars of Eternity, Tyranny) markerar detta en återgång för Obsidian till 3d-rollspel i samma anda som Fallout: New Vegas. Emil kikade på The Outer Worlds i somras och har nu kikat lite till – och 25 oktober är det alltså dags för resten av världen att kika.

Obsidian numer ägs av Microsoft lär med största sannolikhet The Outer Worlds bli det sista Playstation- och Nintendo-spelet vi får se från studion. Låt oss hoppas på en vacker svanesång.

Tack till Fulci för detta #nyhetstips!
Skicka en rättelse
Slipper man EGS så kan jag tänka mig att ge mig in på lite rollspelande. Väldans bra nyheter! Man tackar. :) 17/10 Ja det stämmer, förlåt om jag var sarkastisk i mitt tidigare inlägg, jag utgick felaktigt från att du visste det. / Jesper 17/10 Blir jag bedragen av mitt minne eller skrev jag inte "någon annan plattform"? Kommer det via xbox game pass till PC alltså? så man slipper EGS? 17/10 @loerk: Vettlös som jag är så betalar jag 10 kr för ett gamepass (45 kr/mån efter första månaden) och får tillgång till spelet om 10 dagar istället för att vänta ett år och betala fullpris. Insane in the membrane. 16/10 Tackar, då var det problemet löst :) 16/10 Har själv standard game pass för pc (45kr mån) och jag har möjligheten att pre-release download:a spelet. 16/10 Man har ju ett uns vett så jag skippar detta tills det finns på steam eller någon annan platform. Skulle det komma till GOG också? 16/10 Ska kika :) Har nämligen för mig Game Pass fanns i två versioner på samma sätt som Origin Pass finns i två versioner, en Lite för 40kr i månaden och Premium för 150kr i månaden. 16/10 Jag har dessvärre ingen koll på om det finns några restriktioner i AMD:s erbjudande, men spontant borde det vara ett helt vanligt Game Pass som ger dig samma åtkomst till spelen som alla andra, vilket innebär att det inte ska vara några problem. But don... 16/10 Vilken version av Game Pass är det som gäller? Har den versionen man fick av AMD i deras bundle. 16/10