Betan fortsatt nere.

Betan av mobilspelet Stellaris: Galaxy Command innehöll grafik stulen rakt av från Halo 4, och därför togs den ner kort efter starten. I en uppdatering skriver utvecklarna att man nu gått igenom spelet i jakt på ytterligare "lån", men att man måste göra en "full utredning" och att betan ligger nere så länge den pågår.

Oklart när jobbet är färdigt och betan startar igen, men utvecklarna lovar att hålla oss uppdaterade. Under tiden hinner du ta ett varv till med utmärkta Stellaris.

Skicka en rättelse
nja. Jag kanske pratar ur skägget, men Halo kanske inte är så stort i Kina. Så kan ju mycket väl vara att där ser en större del inte skillnad på det från random SciFi art. 17/10 Visst kan det vara så, men känns dock osannolikt korkat om någon anställd nu snott bilden i tron om att detta inte skulle bli upptäckt :) Så är mest Ockhams rakkniv som gör att jag ens överväger motsatsen ;) 17/10 En klassisk "att spara pengar kan bli jävligt dyrt". Häpnar alltid när företag ska "spara pengar" genom att avskeda folk i produktionen och cheferna får bonusar för att de gör det och aktien går upp i värde. (Det är ju så media rapporterar det i alla... 17/10 Tack! Ja, kinesiska företag är alla en förlängning av regimen och opererar under helt andra förutsättningar och målbild än vad västerländska företag gör. 17/10 Det hela hjälps inte av att Paradox också sparkade ett helt QA team tillhörande sin publishing-arm inte så länge sedan, folk som hade jobbat ett par år och troligtvis hade flaggat om detta om dom varit kvar. Men. Billigt kortsiktigt att avskeda svenska... 17/10 Så Paradox valde att helt enkelt ge GameBear all kontroll och sket i att granska produkten under utvecklingens gång? Då förtjänar man ju att åka fast också om man är så naiv. Får ju mig att tänka på ett visst Amerikanskt företag med ett äpple som logga... 17/10 Hur mycket var det Kina ägde i Paradox nu igen? 17/10 Såg någon som kommenterade detta på annat håll. Om det hade handlat om en placeholder, så känns det som en rätt overkill-placeholder att photoshoppa bort pelicans och göra en massa andra ändringar på bilden för att den ska passa "perfekt". 17/10 Håller med, var missvisande från min sida då jag menade att jag hoppas man inte outsourcar till GameBear igen. Har inget emot outsourcing, men när man gör det tappar man kontroll över sin egen produkt till viss del så det gäller att vara picky med vilka... 17/10 Problemet är ju inte att man outsourcat det, det har man gjort för att man inte hade kunskapen eller manskapet inhouse. Outsourca gör ju alla större spelhus/utvecklare mer eller mindre. Problemet är ju om du har ett företag som får säckar med pengar för... 17/10