Ska släppas innan årsskiftet.

För att vara ett spel som ska släppas innan årsskiftet är det oväntat tyst kring Warcraft III: Reforged, remastern av det sjutton år gamla (nu kände jag mig gammal...) strategispelet och dess expansion. Men nyss fick vi i alla fall läckta bilder, och nu är det dags för betavideor.

Det är Youtube-kontot Book of Flames som laddat upp tre videor. Den undertill visar människor mot orcer, men det finns ytterligare två filmer att ta del av här. Såvitt vi kan se finns det inga fler nyligen uppladdade klipp, så möjligen har man brutit mot något Blizzard-nda. Nåväl.

Blizzard har som sagt inte talat om Reforged på sistone, men så har de ju haft fullt upp med PR-fiaskot kring en "Befria Hongkong!"-uppmaning från en Hearthstone-spelare. Nu ryktas det om att Blizzcon blir fullproppat med nyheter. Kanske får vi ett skarpt Reforge-datum där och då?

Skicka en rättelse
Oj, då har du nog inte läst så mycket om vad dem t.om gått ut med själva som dem gjort. Du verkar ju tro dig ha stenkoll på allt men det verkar inte så. Men iallafall, du verkar ju ha läst väldigt mycket och ha någon insiderinformation som inte jag har.... 03/11 Det enda dom har uppdaterat är den grafiska delen av motorn För att hantera de nya modellerna That's pretty much it Går att läsa på zeh interwebs om man la ner energi 03/11 Vad är det för svar jag kan googla fram? Vet inte vad du anser en reskin att vara. 03/11 Går ju liksom att googla fram svaret på direkten också. Men men. 03/11 Är fullt medveten att gamla banorna är kompatibla med Reforged. Vad är det du försöker säga? Motorn är ju garanterat uppdaterad, och det lär knappast bara vara en reskin som du försöker påstå. (dessutom att det skulle bara vara en reskin pga. att det... 03/11 Gamla versionen blir uppdaterad på sidan och är 100% kompatibel i multiplayer med nya (inklusive gamla banor) Try to keep up. 03/11 Samma motor är inte samma sak som samma gamla version av motorn dem hade för 10 år sen. Som att säga att Unreal 4 är samma skräp som Unreal 3 osv. 02/11 Dom sa det förra året att det använder samma motor. 02/11 Och du har stenkoll på att detta bara är en reskin? 02/11 +Läcker grafik -Fortfarande max 12 units i control Nu återstår det bara att se om dom har gjort så att det hanterar units bättre bland annat så att dom kan göra ännu bättre custom maps med massor med units utan lagg. Om det är samma men bara reskin kan... 19/10