Wastelanders når oss först 2020.

Dåliga nyheter för den som vill ha lite icke-mänsklig närhet i Fallout 76. Bethesda meddelar via bloggen att npc-uppdateringen Wastelanders når spelarna först under nästa år. Npc-initiativet avslöjades under E3 med planerad höstrelease, med nya "val, konsekvenser, vapen och gear".

We're excited about how Wastelanders is coming together but it's going to need more time to be the best, most polished update it can be, so we are delaying its release to Q1 next year.

Första kvartalet 2020, alltså. Bethesda hälsar att man skjuter på släppet då man vill nå "kvaliteten som både de och spelarna eftersträvar". Nåväl. Bilder finns på bloggen och E3-trailern ser du här.

Tack till Dunder för detta #nyhetstips!
Fallout 76 var meningen att släppas kort efter fallout 4 från början. Men dom fick göra om hela spel motorn för att kunna spela spelet i multiplayer. Troligtvist skulle spelet använda samma map som fallout 4 också. 20/10 Fast nu pratade ju jag om spelets start. Där fanns inga NPC:er i planerna. Man struntade också i all feedback man fick från spelarna. Man släppte ett spel där man visste om många uppenbara brister. Det hade inte tagit ett år att fixa, det hade tagit kan... 20/10 Ett par månader extra? Bethesda har precis sagt att de behöver typ 3-6 månader till för att färdigställa NPCerna förutom att de redan har arbetat x antal månader på det redan. Låter mera som typ 9-10 månader total tid. En riktig beta-testning låter bra,... 20/10 Nej, det hade inte blivit något Fallout 5, då det inte är något singleplayerspel. Nej, det hade inte kostat ett år extra i tid och pengar, det hade räckt med ett par månader extra, och en faktisk beta där man testade/fixade spelet. 19/10 Jo, men då hade det ju blivit Fallout 5 istället Fallout 76 (Fallout 4 MP/DM), bara några år efter Fallout 4. Det hade ju också kostat ett år extra i tid och pengar. 19/10 Tack för att ni svarade och tog mitt inlägg seriöst, jag menade verkligen inte att trolla. Jag var nyfiken på hur statistiken ser ut då det å ena sidan verkade gå så dåligt i början, men att dom å andra sidan fortsätter att både patcha och släppa mer... 19/10 Tycker spelet är bra, det är inte som dom andra fallout spelen. Dom andra spelen är roliga under tiden man levlar upp och gör quests, men när man har gjort klart alla quests så blev spelet tråkigt. Tycker det är tvärt om på fallout 76, det är tråkigt i... 19/10 Vill gärna ha ett nytt Fallout. Har svårt att se mig bli nöjd med detta då online-aspekten ej tilltalar mig. Kanske kommer denna uppdateringen fixa det. Antar att jag får ge The Outer Worlds en chans för att stilla min hunger. 18/10 @T.Mani: Går att se om dom är nya genom att ge dom nuka shine och se om dom dricker det eller inte. Tror det är många som spelar, förra veckan dödades 36 miljoner scorched. 18/10 Det kan så klart inte jag svara på. Men man ser ju vilken level en spelare har när man kollar kartan. Visst, det finns ju människor som gör nya karaktärer, vilket jag inte förstår hur man orkar hålla på med. Men i FO76 finns det ju egentligen ingen meni... 18/10
Skicka en rättelse