Det bjuds på utforskande, strider, boss-fighter och annat.

Går det att göra Death Stranding ännu flummigare och mer förbryllande? Ja, om man släpper en trailer på japanska utan undertexter, vilket är precis vad man gjort. Ska man tro den automatiska översättningen så hävdar huvudkaraktären Sam Bridges att den amerikanska eran är över, men karaktären Die-Hardman håller inte med och vill ha Bridges hjälp med att sammankoppla städerna/utposterna på den nordamerikanska kontinenten, vilket är i linje med vad vi vet om handlingen hittills.

Vad kan gömma sig bakom denna kryptiska översättning?

Vi får även se hur Bridges åker lite improviserad hoverboard, kör lite motorcykel och sätter ut en liten skylt, utöver att slåss mot ett par oljiga bossar, varav en är den panterliknande(?) varelse vi sett tidigare och den andra är någon form av blodigel med tentakler som slutar i vad som är misstänkt likt mänskliga händer.

Den 8 november kommer vi få börja nysta i vad sjutton Kojima har skapat den här gången, men innan dess läser du givetvis recensionen här på FZ.

Skicka en rättelse
Den här trailern var den första som på riktigt gjorde mig taggad på spelet. Märkligt nog var allt som krävdes att jag inte förstod vad som sades. 20/10 Vet inte riktigt vad jag ska tycka om detta. Tekniskt är jag övertygad om att det är grymt bra. Snyggt, bra animerat, fint flyt, etc. Samtidigt så är allt annat så himla luddigt och mystiskt. Spännande, men också provocerande. Jag litar dock på Kojima,... 20/10 Jag vet inte vad jag ska tro om det här spelet ännu, inväntar recensioner. 20/10 Uh!? Ubero-sama!? 20/10 Hahahahhaha! 20/10 Tror inte det här är något för mig heller, men sen har jag egentligen inte spelat eller gillat något med Kojima särkilt mycket. Har alltid känts lite flummigt bortsett från P.T (Silent Hills). Det var ren skräck och ondska! :) 20/10 Så kan det vara, jag har inte spelat något av dem. 20/10 Nej det är ju det som är det knepiga när man gör såna här mer eller mindre "flummiga" projekt där folk inte vet vad som väntar :) Alla förväntar sig olika saker, vilket garanterar att många kommer bli besvikna (och visserligen att många även kommer få... 20/10 Fast frågan är vad är det folk förväntar sig egentligen? Är det nån som vet vad det här spelet går ut på/är? :D Gillar hur det ser ut iaf, riktigt fina landskap. Ska bli kul och få se recensioner på spelet. 20/10 Rent försäljningsmässigt lär det inte floppa, men många kommer nog bli besvikna när spelet inte är vad de väntat sig. Personligen oroar jag mig för att det blir en seg walking simulator där man måste harva på mellan olika utposter i 5-timmarsperioder... 20/10