Och eftersom boken ska släppas kort efter Blizzcon...

The Art of Diablo är precis som namnet antyder en bok fylld till brädden med konceptskisser och annan konst från den anrika spelserien, och släpps officiellt av Blizzard själva. Den ska lanseras kort efter Blizzcon – som pågår 1-3 november – och redan nu har man börjat göra reklam för den. I den tyska speltidningen Gamestar verkar man dock ha råkat göra reklam för lite mer än vad man tänkt, för där marknadsför man följande:

Med fler än 500 konstverk från Diablo, Diablo II, Diablo III och Diablo IV innehåller denna bok mycket anmärkningsvärd konst skapad för Blizzard Entertainments ikoniska action-rollspel, som har gett generationer av fans eviga mardrömmar.

Konst från Diablo 4 alltså – hoppsan. Det känns som en väldigt specifik felskrivning att lyckas med, och med tanke på att boken ska släppas kort efter Blizzcon kan vi nog sluta oss till att en utannonsering av spelet där inte är en högoddsare. Detta stärks ytterligare av Twitter-användaren Metro, som för ett par dagar sedan hävdade att både Diablo 4 och en Diablo 2-remaster kommer utannonseras under mässan (tack @magma). Metro har tidigare gjort flera avslöjanden som visat sig stämma.

Bild från Reddit-användaren eskay2001.

Skicka en rättelse
Hepp fuck kommunistkramarna Blizzard 22/10 Och du tror att du kämpar för dem genom att bojkotta Blizzard? Bortsett från sitt samarbete med Immortal med ett företag så är det annars Tencent som äger aktier till ett värde av 5% vilket är väldigt lite mot vad många andra är. De har precis samma sam... 22/10 @Marsmetroid: Nya idéer som inget inventory alls och bara 1 knapp att trycka på som i de nya Batman spelen som spelar sig själva där karaktären bara hoppar omkring? Spel blir mer som Facebook spel och om ingen säger emot så kommer allt att vara simpla... 22/10 @Jeehao: Varför önska tillbaka massa skit som bara tog tid? då kan man likaväl spela D2. Tanken med ett nytt D4 borde vara NYA idéer som ingen ens tänkt tanken på, åsså blire säkert bra. nytt är roligt. 21/10 Tror inte att så många av dagens curlade barn förstår vad demokrati innebär och att vi inte kan/få ta det för givet. 21/10 Att du tycker kämpandet för mänskliga rättigheter och kampen för en demokrati mot ett totalitärt styre är löjligt och överdrivet så får det väl stå för dig. Har du ens läst och sett vad som sker i Hong Kong och för minoritetsgrupper i Kina? över 1 miljo... 21/10 "Detta stärks ytterligare av Twitter-användaren Metro, som för ett par dagar sedan hävdade att både Diablo 4 och en Diablo 2-remaster kommer utannonseras under mässan (tack @magma)." Felskrivning? Svårt att göra remaster/remake på ett spel som inte finn... 21/10 Ja i detta fall tycker jag verkligen det. Hela Blizzard grejen är så överdriven att det är löjligt. Folk är överkänsliga och sådana hycklare att de sitter och spyr galla över Blizzard för detta samtidigt som de sitter och göder samma källa som folk är... 20/10 Ja, efter att Blizzard kissade mig i ansiktet med d3 så är jag tämligen ointresserad. Skulle de däremot släppa ett d4 och det visar sig bra, så kan jag tänka amig att ändra åsikt. Men det är deras jobb att få mig att ändra uppfattning, inte något jag... 20/10 Om man spelar Barbar som main så håller inte D3 för fem öre. Blizzard bestämmer hur du ska spela när de bestämmer hur många items av ett set man behöver. Whirlwind förstördes totalt i säsongen jag spelade sist, bara för att man fick mindre damage reduct... 20/10