The Art of Diablo är precis som namnet antyder en bok fylld till brädden med konceptskisser och annan konst från den anrika spelserien, och släpps officiellt av Blizzard själva. Den ska lanseras kort efter Blizzcon – som pågår 1-3 november – och redan nu har man börjat göra reklam för den. I den tyska speltidningen Gamestar verkar man dock ha råkat göra reklam för lite mer än vad man tänkt, för där marknadsför man följande:

Med fler än 500 konstverk från Diablo, Diablo II, Diablo III och Diablo IV innehåller denna bok mycket anmärkningsvärd konst skapad för Blizzard Entertainments ikoniska action-rollspel, som har gett generationer av fans eviga mardrömmar.

Konst från Diablo 4 alltså – hoppsan. Det känns som en väldigt specifik felskrivning att lyckas med, och med tanke på att boken ska släppas kort efter Blizzcon kan vi nog sluta oss till att en utannonsering av spelet där inte är en högoddsare. Detta stärks ytterligare av Twitter-användaren Metro, som för ett par dagar sedan hävdade att både Diablo 4 och en Diablo 2-remaster kommer utannonseras under mässan (tack @magma). Metro har tidigare gjort flera avslöjanden som visat sig stämma.

Bild från Reddit-användaren eskay2001.