Inget jullov för simmarna.

Dagens "oops" går till Microsoft Store som råkade göra en butikssida för The Sims 4: Discover University synlig. Det hela förevigades av Capturethecosmo på Twitter, bland andra. Datumet för Xbox One-versionen är satt till 17 december men då pc-releaserna brukar gå av stapeln tidigare kan vi förmodligen räkna med pc-släpp ett par veckor tidigare.

Du kan börja plugga på två olika skolor; anrika University of Britechester eller mer moderna Foxbury Institute, där du lägger grunden för en karriär inom teknik, utbildning eller rättsväsendet. Du kan bo på elevhem, cykla runt på ditt campus och delta i olika sociala tillställningar.

I takt med att skolåret fortskrider blir din sim "sitt bästa jag och upptäcker vem de är menade att bli". Dessutom lär hen blir varse om att studieskulder är hyfsat svåra att bli av med.

Inget har ännu yppats av EA, men det är nog bara en tidsfråga.

Butikssidan låg uppe på Microsoft Store.

Skicka en rättelse
Så är det absolut. Vår hemdator är helt ok men ingen riktig speldator (spel körs mest på konsol) och när min fru kör Sims3 med alla expansioner kämpar den så att man tror att den ska braka ihop för gott. Hon vill ändå inte gå över till Sims4 just för... 23/10 Det här tror jag mer beror på att Sims 3 blev galet krävande för datorn med tiden. Målgruppen är helt enkelt inte den som lägger särskilt mycket pengar på hårdvara. 23/10 Ironiska är att Sims 4 värld känns mycket mindre än den i Sims 3. Vad jag minns så innehöll kartan i Sims 3 många fler landsplättar att bygga på, samt att du kunde köra bil vart du än ville. I sims 4 är kartan uppdelad i mindre zoner, och varje zon inne... 23/10 Som Star Citizen ungefär, sitta med spelet i 10+ år för att man ska få med allt. 22/10 Ja du ser ju. En skulle kunna tycka att innehåll som husdjur borde varit standard sedan The Sims 2 men EA är väl inte dumma, de är ju ett vinstdrivande företag och har förstått att detta genererar mest inkomst men det är svårt att inte känna att det är... 22/10 @grollo_92: Fanns flera av dem där som expansioner redan till ettan och tvåan. Husdjur exempelvis (hette "Unleashed" i ettan och "Pets" i tvåan). 22/10 The Sims påminner på sätt och vis om NHL och Fifa i den mån att det är mer eller mindre samma sak om och om igen till en förhållandevis allt för stor peng för vad man får. Nu var det många år sedan jag spelade The Sims men måste ju kännas konstigt för... 22/10 Because mjölkning, och folk betalar ju uppenbarligen. 21/10 Grovt överpris för deras DLC's för det lilla man får imho. Och som sagt, de flesta av deras DLC's för Sims4 är detsamma som kom till Sims3, varför inte låta det vara inkluderat i Sims4 från start och släppa något nytt och genuint istället för fyran? 21/10 @MrPeters: Å andra sidan hade det väl släppts nu ifall de skulle arbetat in allt från början. Men husdjuren, universitet, småbarn och säsonger hade de nog kunnat få med i grundutförandet utan längre tidsåtgång. 21/10