Fyra bilder på olika grafikinställningar i Red Dead Redemption 2 - äkta eller inte?

Red Dead Redemption 2 blev hastigt och lustigt ett av de allra hetaste höstsläppen - i år också. Vi har fått officiella skärmdumpar och en fräsig trailer men än så länge inga jämförande bilder mellan olika grafikinställningar. Strax innan lunch dök det dock upp fyra stycken bilder på Sweclockers forum som påstods visa spelets olika grafikinställningar, med volumetric clouds på low.

Low

Medium

High

Ultra

Men, med tanke på att internet är internet vore det ju inte omöjligt att bilderna är falska, varför vi satte CSI: Geeks på att reda ut äktheten. Det innefattade massa korsrefererande till kartan i Red Dead Redemption 2 samt fackmannamässiga termer som "fjong" och "flurp".

Skicka en rättelse
Det är fejk, bilderna är från en SIGGRAPH presentation som visar hur man lägger till lager av raymarching till spelet. https://streamable.com/40uo4 Även deras powerpoint presentation http://advances.realtimerendering.com/s2019/slides_public_release.pptx... 24/10 Jag tycker det är "mystiskt" att bilderna är så små. Sen så finns ju spelet redan på konsolerna, det kanske är taget därifrån fast under olika dagar, jag tycker ULTRA bilden har Solen lite annorlunda placerat. Dimman verkar dock inte Photoshoppad. Bilde... 23/10 Tycker skillnaden i RTX var större i vilket fall... https://img.memecdn.com/so-realistic_o_3377699721005075.webp (från conthox inlägg i stora humortråden https://www.fz.se/forum/post/3934929 ) 22/10 Har flyttat en del inlägg gällande att ha huvudbonad på inomhus eller ej till en egen tråd. Givetvis är ju tanken att vi inte ska hamna så här off-topic, och det är den här gången lika mycket mitt fel som spann vidare på det hela, men också inte tog tag... 22/10 Snälla, kan ni ge upp gammelsnacket om huvudbonad inomhus. Ni låter som gubbarna och kärringarna som pekar med hela handen i skolmatsalen år 2002... Det är ruggigt ute och man lämnar lätt mössan på när man kliver in. Det är inte svårare än så. OnT: Gill... 22/10 Jag får be om ursäkt. Det var en skämtsamt menad, lite retsam pik om att du hade mössa inomhus, inte alls tänkt att bli en superlång diskussion. 22/10 Ah. Då är jag helt på din sida :) 22/10 Menade mer attityden bakom att tråden är ett bottennapp. Att folk diskuterar saker som mössor osv är, för mig, inget annat än härligt. Vi är ju inte mer än människor trots allt :) 22/10 Den enda "tråkiga" attityd jag kan lokalisera är att folk är bittra över att folk har/inte har mössa inomhus. Är det den attityden du syftar på? :O 22/10 Bottennappet är väl antingen att det har blivit väldigt off topic, eller för att folk har åsikter som inte är ryggdunkar. Tråkig attityd vilket som. 22/10