En pålitlig källa antyder att det är så.

Det har tisslats och tasslats om nästa Batman-spel under lång tid. Förra hösten viskades det om co-op-Batman från Rocksteady, men förra månaden var det Arkham Origins-gänget på WB Games Montréal som satte sig själva i rykteskarusellen med taglinen "Capture the Knight".

Sabi är en renommerad källa till läckor, och hade inför E3 rätt om nyheter från Nintendo, Sony och Microsoft. Samma källa påstår nu via Twitter att nästa spel kommer att heta Batman: Arkham Legacy och att du kommer att kunna spela som olika medlemmar i "Batman Family".

I väntan på (officiella) nyheter kommer här en fiffig sammanfattning av ryktena.

Skicka en rättelse
Jaja smaksak helt klart. Missförstå mig inte tycker spidde var ett bra spel ändå. Kanske kör klart det nån dag. Tror det kommer gandla om det, att arvet förs vidare men jag tror inte bruce dör utan är styrande gammgubbe i läderlappgrottan xD 24/10 Det har ju både tisslats och tasslats om vad Rocksteadys nästa spel är för något då det varit tyst som i graven under en längre tid. Det har även florerat ihärdiga rykten om att de snickrar på ett Harry Potterspel, som Eurogamer sedermera dementerat.... 23/10 jag vill ha ett till batman spel om det blir i samma klass som det första annars får det va. 23/10 Men snälla du, du kan inte hena Batman, det där är en man. Bathen? 23/10 Helt ok. Vi har olika smak. Jag har inget direkt emot Batman som sagt, solida spel om än ett sluttande plan, och en story som jag känner är uttjatad. Där tyckte jag Spidey PS4 lyckades överraska även om jag föredrar "klassisk" spidey utan för mycket tec... 22/10 Tyckte inte spider-man 'ps4' var så jäkla bra, körde inte ens klart det faktiskt. Helt okej gameplay men storyn grep mig inte alls, inte ens aunt may delen påverkade mig. Däremot batman med kevin conroy som skådespelare, det var ju som att få spela den... 22/10 Meh, Batman är jäkligt uttjatad. Särskilt när DC kopierar hen i Arrow m.fl. Tänker lite på första Bale-filmen, att fasen, gubben hade rätt, jämna staden med marken, det blir ju fasen inte bättre, de verkar alla vara fast bestämda att fortsätta misären,... 22/10 Håller med angående Marvel-universumet, där krossar Marvel inte bara DC utan alla andra i hela branschen. Nu har de dock peakat, nu kommer det bara att bli sämre. Tror jag :) 22/10 Rent generellt, tänkte jag, inte i just spelväg... Har nog inte spelat ett enda Marvelspel. Marvel-universumet (och tillhörande filmer) är dock ljusår bättre än DC:s motsvarighet :) 22/10 Finns det någon spelserie mer mer homogena och tråkiga undertitlar? 22/10