Med hacking, och smygande.

I USA har nu de första recensionerna på nya Terminator-filmen släppts. Omdömena är varierade, men man verkar vara överens om att det är en film som effektivt skjuter ner allt som gjordes efter Terminator 2, och skriver om historien därifrån.

På spelfronten accompanjeras såklart filmen av ett spel. Terminator: Resistance avtäcktes med en trailer för en månad sedan, vilket utlöste många diskussioner i vårt community. Nu får ni anledning att orera vidare, för här är 30 minuter gameplay från FPS-spelet.

Videon kommer från en livestream som PlayStation Access gjorde från mässan EGX – Terminator-delen startar vid 2:31:35. Sekvensen innehåller en hel del smygande och hackande utöver skjutandet. Hur ser hype-o-metern ut?

Terminator: Resistance släpps 15 november.

Skicka en rättelse
Åååhh det hade varit så jäääävla awesome!! Och marken består av en massa kranier istället för grus och asfalt *drool* 02/11 Åååhh det hade varit så jäääävla awesome!! Och marken består av en massa kranier istället för grus och asfalt *drool* 02/11 Alltså, om de gjorde typ Battlefield - Terminator idag hade fan varit awesome. Men då med den mörka framtidsvisionen från T1 och T2, inte från Salvation. Ena sidan är Skynet och andra resistance. En läge skulle kunna vara att först attackera Skynets hög... 02/11 Jag och min kompis kämpade med att försöka få igång multiplayern i skynet men det var något nätverkskrångel.. synd för det verkade så kul. Är lite avis på dig ^^ 24/10 Hade det varit för 3 år sen hade jag sagt att Bethesda gärna hade fått göra en uppföljare på Future Shock, idag vete fan? Men oavsett ett underskattat spel på många vis. Även uppföljare Skynet var bra, askul multiplayer för sin tid. Jaga sina polare sit... 24/10 Påminner lite om det 12 år gamla Area 51: Blacksite fast med robotar istället för aliens, vilket inte är en komplimang direkt. 23/10 Zombie Army 4 såg intressant ut! 23/10 "Nu får ni anledning att orera vidare, för här är 30 minuter gameplay från FPS-spelet." Jag läste först: "Nu får ni anledning att onanera vidare..." Spelet ser tyvärr inte bra ut men filmen längtar jag till. Älskar Terminator och cyborgs som man växte... 23/10 Hmmm... naahh.. Future Shock och Journey to Silius är klart de två bästa terminator-spelen 😁 23/10 Det ser riktigt, riktigt dåligt ut. 23/10