Du får tält, atoms och emotes på köpet.

Fallout 76 har fått privata servrar. Fallout 1st heter den prenumerationsbaserade nyheten som låter dig och dina vänner sätta lås på er värld och upptäcka den själva.

Gratis är det emellertid inte. 154 kronor i månaden tar Bethesta för tjänsten, eller 1 229 kronor om du slår till på en 12-månadersprenumeration. Som jämförelse tar Blizzard 13 euro för 30 dagars World of Warcraft-spelande, och just nu 66 euro för cirka ett halvår.

Nåväl. Med en Fallout 1st-prenumeration bakfickan kan du bjuda in upp till sju vänner. Det både räcker och är ett krav att en av er har ett abonnemang för att köra privat server. Fallout 1st ger också tillgång till en scrapbox, ett bottenlöst förråd att spara alla dina crafttade prylar i. Du får också ett survival tent, ett portabelt hem som fungerar som fast travel point. Vidare får du en ny outfit, atoms och lite annat. Mer info om innehållet här.

Antalet onlinespel med månadsprenumeration har som bekant minskat drastiskt de senaste åren, så Bethesdas beslut att införa det i redan hårt kritiserade Fallout 76 är en aning udda. Med det sagt – vad tycker du om beslutet?

Tack till Freywiind, Fiddi, waeress för detta #nyhetstips!
Skicka en rättelse
Jag är ett stort fan av Fallout-serien. Det gör ont i Fallout-hjärtat se vad Bethesda gör med serien 😥. Fallout 3 och New Vegas är bästa 3d-spelen i serien enligt mig. 4:an var inte dåligt men inget mästerverk. Denna prenumeration var sista spiken i kis... 30/10 https://i.imgur.com/ZCjZUVu.png 27/10 Provade på private world på spelet efter hotfixen, och det verkar som att man är på samma server hela tiden. Om man loggar ut så hamnar man på samma server igen när man loggar in. Raids fungerar bättre också, man har inte den delayen som man har på adve... 26/10 Vet inte hur deras servrar fungerar men en minecraft server för 60 spelare med 5gb ram kostar typ $15... Jag menar att det kanske är hårdvarureservationen dom tar betalt för... vad vet jag. Eller så är det som jag också sa... att de egentligen inte vill... 26/10 Svar från bethesda. Regarding recycled servers, Bethesda denied that players are getting used or recycled worlds. “When a Fallout 1st member starts a Private World, a dedicated world is launched on an [Amazon Web Services] server. Players who have seen... 25/10 De vill ha en spelarbas som spelar med alla andra, visar upp sina atom-köp för att locka andra till samma köp. De vill att alla ska stanna i den gruppen och inte delas upp i massa små communities där de inte kan köpa saker i atom-shop. Samma anledning... 25/10 Nja, jag vet inte om man kan göra en sån jämförelse då det ena spelet är gjort för flera tusen inloggningar samtidigt vilket skulle bli svårt för den enskilde att sätta upp en server och tillräckligt fet lina som skulle kunna klara det utan lagg, medans... 25/10 @blackidus: haha tänkte precis lägga ut videon från angry joe men ser du redan gjort det. Sicket skämt hela grejen. 25/10 Inte bara det, den utökade förvaringen tar bort dina saker istället för att förvara den Angry Joe tar också upp en viktig sak, dem gör detta även för att kunna ta betalt för moddar. Det som många missar är att moddar ska komma, men BARA TILL PRIVATA SER... 25/10 Förutom att om den snubben som betalar alltid måste spela när nån av de andra vill, och om den betalande personens spel crashar, crashar det för de andra 7 med. Meeen fo76 har ju inga buggar och crashar aldrig så det är ju absolut inte ett recept på gal... 25/10