Ett skräckspel inspirerat av Siren och David Lynch, skapat av upphovsmännen bakom experimentella blodfesten Killer 7 och open world-skräckisen Deadly Premonition, och med en potentiell utgivare i Devolver Digital med cred-titlar som Hotline Miami och Gris i portfolion – på pappret låter det som ett recept för en helkväll.

Det har viskats om Hotel Barcelona ett tag nu, men inte förrän igår fick vi en officiell bekräftelse. Det var i samband med en livestream som duon Suda 51 och Swery meddelade vad de jobbar på, och de passade även på att skicka ett sms till Siren- och Silent Hill-skaparen Keiichiro Toyama för att fråga om han ville vara med på tåget. Och han sa tydligen ja, även om vi nog inte ska dra för stora växlar på det.

Spelet kommer att ha en budget på en miljon dollar, och ska vara ”enkelt att komma igång med”. Det är oklart vilka plattformar man siktar på men det nämndes något om mobiltelefoner. Det kan dock innebära allt från att det är mobile only till att det kommer skapas en separat utgåva till smarta telefoner.