It's dangerous to go alone! Take this.

Jag är näppeligen ensam om att ha tillbringat långt över 100 timmar i The Legend of Zelda: Breath of the Wild och virrat bort mig både en och tjugo gånger. Twitteranvändaren Hajimerumeru, vars mamma ritat en enormt detaljerad karta över Hyrule, behöver dock inte gå vilse. (Tack Soranews!)

Koroks, de 120 helgedomarna och sällsynta fiender markeras, liksom förstås bergen, sjöarna och geografin i sin helhet. Klicka undertill för att se en större bild, och kom ihåg: mamma vet bäst.

Zelda-serien är aktuellt i år igen, med Link's Awakening-remaken. Någon gång i framtiden väntar också en fullfjädrad uppföljare till Breath of the Wild, och då kanske mamma ritar ny karta?

Skicka en rättelse
Varför ens diskutera om du ska lägga ord i ”munnen” på mig? Som on det bara finns ett sätt att engagera sig i sina barns intressen 26/10 Ja jag tycker du var väldigt negativ mot denna mamma. Att engagera sig i sitt barn och dess intressen är alltså att curla? 25/10 <3 mammor 25/10 Så om man inte tycker som du är man värdens mest negativa person? Jag kräver/förväntar inte att någon ska hålla med men det finns olika sätt att engagera sig i sina barns hobby. Vissa föräldrar väljer curlingvägen medan andra ge sina barn ”verktygen”... 25/10 Eller hur. Visa lite uppmuntran istället för "hur mycket spelar du egentligen? 😤" 25/10 Föräldrar som har förståelse för och engagerar sig så i sina barns intressen är glädjande att se. Edit: Fan vad snygg karta hon ritade dessutom. Som i "rama in"-snygg. Jag är kart-tokig så jag hade gråtit av tacksamhet och lycka om min mor gjorde något... 25/10 Håller med. Detta var ju helt genialt! Bra jobbat, morsan! 25/10 Försöker du vara så negativ du bara kan? Tycker själv det är skitballt, hade blivit svinglad om min mamma gjort det där till mig när jag var var en liten grabb. Inte bara för kartan, utan också för visat intresse för min spelhobby, som de annars inte... 25/10 Jag är rätt säker på att hon visste det. 25/10 Det vill man väl upptäcka själv nästan? Skriver mamman en lapp spoilers och ger till sitt barn när hon varit på bio också? Nä vette tusan det här var inge vidare även om tanken nog var god. 25/10