Mixer värvar ny Twitch-jätte.

Att Microsoft menar allvar med Mixer framgick med all önskvärd tydlighet när det i somras stod klart att giganten Tyler "Ninja" Blevins lämnade Twitch för Mixer. Nu gör även den populära Michael Grzesiek samma flytt. Eller rättare sagt: flyttlasset har redan gått för "Shroud".

Då Microsofts tjänst är betydligt mindre än Twitch kan man nog anta att det handlar om lukrativa erbjudanden. När Ninja tackade för sig gjorde han det med orden "Samma jag, bara en annan plattform". Shroud har samma budskap när han meddelar flytten: "Samma Shroud. Nytt hem."

Miljontals följare blev i ett slag (i skrivande stund) 329 000, men den siffran lär växa.

Tack till Mortaigne för detta #nyhetstips!
Skicka en rättelse
När kan de flytta tillbaka till twitch, hur länge är de låsta till sitt mixer kontrakt är det någon som vet? 05/05 En känd och mycket omtyckt streamer på Twitch. 28/10 Vad/Vem är det? 28/10 Håller helt med. Kollar dagligen på ChocoTaco som spelat en hel del Pubg tillsammans med Shroud, han tyckte det var självklart att ta chansen att flytta på sig om man får erbjudandet. Streaming är nog inget man planerar att göra hela livet som sysselsät... 28/10 Ytterligare en ganska stor streamer drog till Mixer idag, Gothalion. Streamade oftast grind fps spel, främst Destiny 1-2. 27/10 Tycker det är helt rätt för någon som redan har gjort ett namn för sig själv att ta chanser så som Shroud och Ninja gjort. Twitch är ju den största plattformen och då blir alla tabbar oerhört uppmärksammade, det leder till mycket frågor om hur länge de... 27/10 Shroud är en bra spelare, klart mycket bättre än DrDisrespect ("The Two Time") men hans röst passar bättre för att söva folk som skall opereras. Tyvärr förstör rösten hans stream imho. DrDrisrespect ser jag mest bara på underhållningen, främst när han... 26/10 Ska mycket till för att tittarna ska hänga på till Mixer. Jag menar Ninjas stream har väl tappat 70-75% i tittarantal, följer inte Fortnite men jag gissar att folk helt enkelt började titta på någon annan på Twitch, för inte slutar dem titta öht. Långsi... 26/10 Håller med. Inte för att jag följer nån streamer men vill man ha lite lätt snabb underhållning funkar Doctorn alltid. Han gör iaf nåt eget. Ninja känns som en random kid som halkat in på ett bananskal med färgat hår pga Fortnite och shroud är väll också... 26/10 DrDisrespect. 26/10