Men släppdatumet lyser med sin frånvaro.

Vi har fortfarande inget skarpt släppdatum för Netflix The Witcher-serie, men vi kan åtminstone trösta oss med en hope nya bilder från den efterlängtade produktionen. På bilderna ser vi bland annat Geralt på en pub, till synes tjurig över att de inte har hans favoritgrogg. Vi får även en liten titt på ett dräpt monster, eller åtminstone vad som verkar vara tassen på en trofé som kanske hänger från Roach i klassiskt manér.

I övrigt bjuds vi på en elegant Yennefer, Ciri som pulsar genom snön samt svärdsstrider. Orosmoln angående seriens produktionsvärden uppstod efter ökända #PungGate, där bilder på Nilfgaard-rustningar som såg ut som just skrotum spreds på nätet. Det senaste av vad vi sett verkar dock hålla helt okej kvalitet, så vi får hålla tummarna för att det blir en högkvalitativ produktion full av monsterslakt och badande häxkarlar.

Utöver denna live action-serie har det dessutom ryktats om en animerad Witcher-serie, även den från Netflix. Detta har dock inte bekräftats än.

"En Viking special till tack."

Skicka en rättelse
90% kommer inte ens tänka på hur rustningen ser ut när serien är släppt. 28/10 @Popski: Nej absolut inte, och de lär säkert vara dyrare än dessa. Men förhållandevis hur de "ser ut" utanför redigering och efter så är det en helt annan värld är poängen likväl. Specifikt med detaljer. GoT som är sån dyr produktion var inte mycket bät... 27/10 Menar du att rustningarna i LotR skapades digitalt? WETA wirkshops skapades väl p.g.a. att Jackson ville bygga "riktiga" rustningar till varenda statist i filmerna? 27/10 Det märks att få känner till skapelseprocessen i film.. och inte minst filmredigerande. Det anses i stora drag vara slöseri med budget att lägga åtskilliga mängder pengar på att skapa rustningar som redigeras digitalt ändå markant. Uttala er när ni sett... 27/10 Alltså jag kan verkligen inte på något vis förstå hur dem tänkte med Nilfgaard rustningarna. Aldrig sett något fulare. Hur kan ingen i produktionen satt ner foten och frågat vad fan dem håller på med? Tror detta kommer bli riktigt B. Jag hoppas det ska... 26/10 @Fezk: Ja, jag är rädd för att det landar där med, men hoppas såklart att jag har fel. 26/10 @Fezk: Visserligen så var ju dessa serier "bra" på den tiden. Alla serier höll ju ungefär den kvalitén. Men hoppas de lyckas hålla en någotlunda vettig kvailté på Witcher serien, annars blir det nog en väldigt kortlivad serie och en ännu surare författa... 26/10 Man får en känsla av kvalité likt Xena och Hercules. Men jag hoppas ju innerligt att det här blir bra. =) 26/10 Elakt sagt, det där är ju öppningsscenen! ;) 26/10 Ofan!!! Det menar du inte....... 26/10