Men bara för vissa tursamma spelare som köpt den digitala versionen.

Wrestlingspelet WWE 2K20 har inte ens varit ute i en vecka, och vi kan redan nu konstatera att lanseringen inte är särskilt lyckad. Upprörda konsumenter har samlats på Twitter under hashtagen FixWWE2K20 för att uppmärksamma de många buggar som spelet dras med och som i många fall gör det helt ospelbart. Spelet är faktiskt i ett så pass dåligt skick att Sony börjat återbetala vissa kunders pengar – det verkar dock endast gälla personer som köpt spelet digitalt och som lyckas komma i kontakt med en barmhärtig kundtjänstrepresentant.

De många klagomålen inkluderar allt från teleporterande karaktärer och demolerade ansikten till oändliga laddningsskärmar och golv som tycks vara gjorda av kvicksand. Utöver problemen i själva spelet verkar även den fysiska samlarutgåvan ha stött på patrull, eftersom den signerade plakett som skulle ingå i många fall inte har någon autograf från legendarerna Edge, Kurt Angle eller Rey Mysterio. Utgivaren 2K Sports har dock lovat att alla drabbade kommer få hjälp.

På det officiella Twitterkontot för WWE 2K20 har man uppgett att man tar till sig av all "feedback" och att en inledande patch kommer vara redo inom två veckor.

Skicka en rättelse
Ah, det är såklart förståeligt. 28/10 Jag har erfarenhet av precis tvärtom. Funkade hur bra som helst att få en refund. (annan titel) 28/10 Skönt det, försökte få en återbetalning för buggfesten ghost recon. Dock så är Playstation kundtjänsten medvetet fruktansvärt inkompetenta och vill göra processen så lång som möjlig för att man ska tröttna på skiten och ge upp. 28/10 Jag hade föredragit att spela det där jämfört med ett polerat wrestlingspel... :p Vem vill inte springa på repet? 27/10 Spelade som en galning online typ 2009-12 Sen började mer o mer folk fuska= dåligt stöd för online inga dedikerade servrar och massa lag....synd 27/10 Det är väl bara gå tillbaka till den butik man har köpt spelet och lämna igen, inte svårare än så. 27/10 Wrestling spelen slutade vara bra för länge sen. Fattar inte hur man bara kan göra ett roligt spel. Dom till N64 är bäst sen kommer ps2 spelen 27/10 För att de kommer undan med det. De flesta accepterar att spelet är buggigt, "Ja de är väl lite buggigt här och där men det kommer väl en uppdatering snart som fixar allt. Orka med återköpspricessen". Det går ett tag och spelet är fortfarande buggigt... 27/10 Nja, då läser du nog lite väl mycket mellan raderna. Jag påpekar helt enkelt att det bara är en del av de digitala köpen som återbetalats så att ni som läser inte ska få fel uppfattning och tro att det är fritt fram att lämna tillbaka spelet om ni köpt... 27/10 Tycker det var lite konstigt skriven artikel då det låter som att det är dåligt eller konstigt att Sony bara återbetalar digitala köp, men det vore väl extremt oväntat om de började återbetala köp som inte ens är gjorda i deras butik? För övrigt nästan... 27/10