Wrestlingspelet WWE 2K20 har inte ens varit ute i en vecka, och vi kan redan nu konstatera att lanseringen inte är särskilt lyckad. Upprörda konsumenter har samlats på Twitter under hashtagen FixWWE2K20 för att uppmärksamma de många buggar som spelet dras med och som i många fall gör det helt ospelbart. Spelet är faktiskt i ett så pass dåligt skick att Sony börjat återbetala vissa kunders pengar – det verkar dock endast gälla personer som köpt spelet digitalt och som lyckas komma i kontakt med en barmhärtig kundtjänstrepresentant.

De många klagomålen inkluderar allt från teleporterande karaktärer och demolerade ansikten till oändliga laddningsskärmar och golv som tycks vara gjorda av kvicksand. Utöver problemen i själva spelet verkar även den fysiska samlarutgåvan ha stött på patrull, eftersom den signerade plakett som skulle ingå i många fall inte har någon autograf från legendarerna Edge, Kurt Angle eller Rey Mysterio. Utgivaren 2K Sports har dock lovat att alla drabbade kommer få hjälp.

På det officiella Twitterkontot för WWE 2K20 har man uppgett att man tar till sig av all "feedback" och att en inledande patch kommer vara redo inom två veckor.