Mer och mer pekar på Blizzcon-avslöjande.

Mer och mer pekar på ett Overwatch 2-avslöjande under Blizzcon på fredag. Senast ut är ESPN som hävdar att de kommit över dokument och anonym källa som (förstås) avslöjar nya banor och hjältar, samt (mer oväntat) storydrivna PvE-inslag. Gurra kommer hålla dig uppdaterad på fredag.

Klart är att Blizzard efter senaste PR-stormarna nog är extra pressade att ge oss goda nyheter.

Här och nu är det dock spekulationsdags då ännu inget yppats officiellt från Blizzard-håll. Vad drömmer du om att få se? En spelbar Ingrid Lindholm (a.k.a. Torbjörns Göteborgsbaserade hustru)? Fler banor av en specifik sort? Fräscha spellägen? Vilka, i så fall? Trots att jag är en ensamvarg kan Overwatch ändå väcka multiplayer-räven i mig, men jag skulle verkligen uppskatta att spela genom en ambitiös kampanj strösslad med patenterat skitsnygga Blizzard-filmer.

Vad vill du helst se i Overwatch 2?

Skicka en rättelse
Vet faktiskt inte vad som hade behövts för att jag skulle fastna för Overwatch. Körde det några dagar när det var nytt men det skapade bara mer frustration än glädje för min del, diggar det personligen inte alls (och med det sagt säger jag inte att det... 29/10 Bamse och mer kommunism 29/10 Nalle Puh och mindre kommunism 29/10 Förstår inte varför denna hype för något som förmodligen inte kommer ske, sätter bara upp folk för besvikelse. För att inte tala om att en 2 som utannonseras nu fortfarande har flera år kvar av utveckling mest troligt. Sen så är det Blizzard, man kan... 29/10 Dåliga spelare kan jag inte bry mig mindre om. Troll och teamblamers däremot.... 29/10 Håller helt med. Så generic shooter som alla andra. Meh meh. Fokus på warcraft (inte wow!), starcraft och diablo. Eventuellt nytt massivt IP. Men å andra sidan har man inte så mycket till övers för Blizzard längre. 29/10 Inte precis de fyller upp med mer spelare i Ladder. Är det inte bättre att ha en "dålig" spelare än en mindre? 29/10 Största problemet är att det endast är kul om man är ett fullt lag med vänner, för ens individuella skicklighet spelar inte så stor roll. 29/10 Overwatch måste ju vara deras tråkigare IP 28/10 Warcraft 4 men chansen att see Warcraft 4 är lika stor som Half-life 3. Overwatch 2 Förstår jag fortfarande inte mig på varför en 2a ska det va samma spel samma gubbar men nya mapps och mer nya gubbar ?? Det kallar jag för lathet och girighet här samma... 28/10