Hoppa på spelets senaste Free Fly.

Har du också kliat dig i huvudet och funderat över exakt vad alla diskussioner om Star Citizen egentligen handlar om? Nå, då kan du hoppa på deras Free Fly-erbjudande och testa spelet gratis, resten av veckan.

Denna Free Fly sammanfaller med att spelet uppdateras till Alpha 3.7, som lägger till grottor på planter, uppdragsdelning och mycket mer. Dy kommer att kunna välja mellan fem skepp i testversionen - Consolidated Outland Mustang Alpha, Banu Defender, Roberts Space Industries Aurora MR, Drake Cutlass Black, och Avenger Titan.

FZ-forumiten Maddox satte ihop några nyttiga länkar för dig som inte bara vil hoppa rakt in i spelet på vinst och förlust. Du kan också kika in allt du behöver veta om Free Fly på spelets hemsida.

Tack till Maddox för detta #nyhetstips!
Skicka en rättelse
För många år sedan så sa dom att spelet kommer hamna runt 100 GB när det är klart, men den informationen är också från 2015 typ 30/10 Antar att det bara är en generisk placeholder, då spelet fortfarande är under utveckling och i tidig alpha. Så fort de kommer med en liten uppdatering så kan det dra iväg ett par GB, så de skriver inte ut nåt de behöver ändra varje vecka. De kunde dock... 30/10 @mrpijey: Grejen är ju att idag tycker jag att det hör till god ton att skriva ut hur mycket det tar plats. Då det handlar om att ladda ner allting också. Uppdaterade sidan. Funkade för mig nu också, antagligen hade jag haft sidan öppen för länge förut.... 30/10 Jag provade med koden som finns på https://robertsspaceindustries.com/promotions/37-Free-Fly och det funkade prima. Så prova igen ;). Spelet tar exakt 54.8GB inkl launcher. Och tycker du spelet tar mycket så vänta bara på Red Dead Redemption 2, Flight... 30/10 Systemkrav... vilka klåpare. Windows 7 (64bit) with Service Pack 1, Windows 8 (64bit), Windows 10 – Anniversary Update (64bit) DirectX 11 Graphics Card with 2GB RAM (4GB strongly recommended) Quad Core CPU and 16GB+ RAM SSD strongly recommended Jaha,... 29/10 @Bojkott: tack så mycket! Inne nu :) 29/10 Hörde ett rykte om att det eventuellt inte ska komma så många wipes av alpha valutan framigenom efter nästa patch. Nån som hört nåt om det eller? 29/10 Smaken är som baken.... är man inte rädd för att spendera några timmar med diverse olika problem och buggar kan man gott testa lite SC nu. Vill man se vad som komma ska i form av spelvärde är det för tidigt ännu. Man gör nog bäst i att inte logga in och... 29/10 https://robertsspaceindustries.com/connect?jumpto=/promotions/37-Free-Fly STEP 1: ENLIST OR SIGN IN You must enlist or sign in to continue. ENLIST OR LOGIN STEP 2: ENTER YOUR 3.7 FREE-FLY CODE STEP 3: CHECK YOUR ACCOUNT FOR FUN SURPRISES AND START YOUR... 29/10 Så var det för mig också. Men jag hade redan testat spelet för.. Så jag fixade ett nytt konto då gick det bra ;) 29/10