Ubisoft har tryckt ur sig open world-spel på löpande band i många år, och med tanke på tempot har man ofta gjort riktigt bra ifrån sig. Men inte Ghost Recon: Breakpoint. Kritikerkåren har gett låga betyg: spelet snittar strax under 60 på samlingssiterna Metacritic och Opencritic. Och från FZ fick spelet nöja sig med betyget 2 av 5.

Men Ubisoft är fast beslutna att fixa spelet. Man förklarar att tekniska förbättringar har högsta prioritet just nu. Den första, version 1.0.3, landar i mitten av november och fixar ett par kända problem och buggar, och i slutet av månaden ska version 1.0.3.1 ta hand om de mest kritiska rapporterna från spelarna.

Ubisofts schema för att fixa Breakpoint.

Samtidigt ser man över ingame-ekonomin. Man skriver att man sett och tar till sig av spelarnas kritik och att man tänker göra förändringar utifrån den. Exakt hur framgår inte, men förändringarna kan synas inom ett par veckor.

Efter det planerar man att släppa nytt material. I december väntar raiden Project Titan, och därefter väntar ett live-event vid namn The Terminator. Längre fram planerar man att lägga till AI-medspelare, men det låter som att det kan ta lite längre tid. Hur länge ber Ubisoft att få återkomma med besked om längre fram.