Både buggfixar och nytt material är på gång.

Ubisoft har tryckt ur sig open world-spel på löpande band i många år, och med tanke på tempot har man ofta gjort riktigt bra ifrån sig. Men inte Ghost Recon: Breakpoint. Kritikerkåren har gett låga betyg: spelet snittar strax under 60 på samlingssiterna Metacritic och Opencritic. Och från FZ fick spelet nöja sig med betyget 2 av 5.

Men Ubisoft är fast beslutna att fixa spelet. Man förklarar att tekniska förbättringar har högsta prioritet just nu. Den första, version 1.0.3, landar i mitten av november och fixar ett par kända problem och buggar, och i slutet av månaden ska version 1.0.3.1 ta hand om de mest kritiska rapporterna från spelarna.

Ubisofts schema för att fixa Breakpoint.

Samtidigt ser man över ingame-ekonomin. Man skriver att man sett och tar till sig av spelarnas kritik och att man tänker göra förändringar utifrån den. Exakt hur framgår inte, men förändringarna kan synas inom ett par veckor.

Efter det planerar man att släppa nytt material. I december väntar raiden Project Titan, och därefter väntar ett live-event vid namn The Terminator. Längre fram planerar man att lägga till AI-medspelare, men det låter som att det kan ta lite längre tid. Hur länge ber Ubisoft att få återkomma med besked om längre fram.

Skicka en rättelse
Kort vad jag tycker de behöver göra: - Bort med all j*vla rpg mekanik och ge vapen och armor stats baserat på verkliga faktorer. - Gör om alla menyer i spelet och förenkla uppdragsstrukturen så det är lättare att bläddra igenom dem. - Fixa fordon och... 29/10 Hahaha om det fungerar bra på xbox så tydligen. 29/10 Det som får mig att logga ghost recon breakpoint istället för division är just utforskandet, även om man kan ta en helikopter överallt så finns det mycket charm i miljöerna, smyga sig fram på baser/fiender osv som division tyvärr saknade, där handlade... 29/10 Så nu ska de fixa Ghost Recon: Breakpoint. Vad snällt av dem... Litet surt att sitta med löftena om ett fixat Division 2 när Ubisoft verkar vara mer intresserade av att fixa detta än att lösa problemen med ett spel som redan varit ute en stund. Med Divi... 29/10 Efter att ha spelat detta i en vecka (fick spelet vid nytt GPU köp) så måste säga att spelet har mycket potential. Snyggt som fan, bra optimering, bra ljud, intressant mekanik. En helt enorm värld att utforska. Skulle kunnat bli ett Skyrim i modern/nära... 29/10 Du borde alltså ha köpt en Xbox 😎 (Jag skojar, starta inget fanboykrig nu) 29/10 Kommer fortfarande inte gå tillbaka till vad Ghost recon en gång va. Och de kommer fortfarande vara ett ubisoft open world spel. 29/10 Titel; Ubisoft tänker fixa utskällda Ghost Recon: Breakpoint...Tänker att det var ju jädrans snällt av dem 29/10 Nope, sitter på ps4pro här och har knappt rört spelet sedan release för det är så förbannat mkt buggar. 29/10 Fixa på ni! Men ingen panik. Jag har haft jättekul med detta spel och jag anar att de som gnäller mest är PC-spelare. 29/10