Den drar igång snart - om du förbokat samlarutgåvan.

Bland spekulationerna inför årets Blizzcon, som drar igång på fredag, har Warcraft 3: Reforged-betan varit en given punkt men tydligen behöver vi inte vänta till helgen. Betan drar igång redan den här veckan för de som har förbokat Spoils of War-versionen.

Inbjudningarna kommer att skickas ut i etapper för de som lagt den extra hundringen för Spoils of War-utgåvan, där grundversionen kostar cirka 300 kr. Först när de har fått access till betatestet kommer Blizzard att släppa på övriga spelare.

Inledningsvis kommer bara orcher och människor finnas spelbara med matchmaking för 1v1 och 2v2.

Skicka en rättelse
3 dagar senare och jag reagerade på samma sak, då har man lyckats med raserna! :D 03/11 Det är ju inte Blizzard som har kommit på detta, communityn har högljutt bett om det i flera år. Är inte det bra, att företag lyssnar på sina kunders önskemål? 30/10 Så du skippar hela problematiken med Kina samt det som händer i Hong Kong, eller skulle vi bara bry oss när en Hearthstone person blev bannad och säga dumma Blizzard? Pratade inte om någon "minimigräns" handlar väll om att göra någonslags skillnad. Jag... 30/10 Så fick man äntligen beta inbjudan, detta ska bli kul att återuppleva :) 30/10 Även om du till viss del har rätt så har faktiskt folk i det här fallet skrikigt om en remake av Warcraft 3 rätt länge nu. Så här tror jag mer det faktiskt är Blizzard som lyssnat på fansen. 30/10 Att förbjuda diskussionen är det jag är emot, vilket är därför jag är inte så sugen på att köpa något från blizzard igen. Fanns det något att lyfta ett finger till innan det hände? Jag förstår inte riktigt din poäng. Det är exakt det jag gör här? Det... 30/10 Blizzard bannade en hearthstone spelare och det går klart att blåsa upp det, anställda gick emot beslutet och folk sa ifrån i en relativ stor mängd. Blizz valde att sänka straffet och ge tillbaka prispengarna. Din yttrandefrihet och demokrati är densamm... 30/10 Om de har tydligt bevis på att Kina undergräver vår yttrandefrihet samt demokrati så gör jag det gärna. Om de har avtal med kina ger jag mig inte ett dugg i, jag hade inget problem med att den kinesiska versionen av WoW hade annat innehåll (tex att de... 30/10 Vägrar du köpa saker från andra företag som har avtal med Kina då? Vad hade du tänkt det gjorde för nytta eller är det mest princip sak? Lite som att sätta ändra din profilbild på fb till våga vägra Blizzard. Bojkott är en väldigt väl beprövad metod som... 30/10 Gud vad grymt det skulle ha varit, men vägrar köpa något från Blizzard pga hong kong. 30/10